AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diablo hakkında bir soru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 15/07/2004 :  18:09:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim Jawazon'un lvl'i 71 ve stat'ları str 142 dex 178 life 108 magic 112 ... jawazon ile rahat oynamanın ilk kuralı önünde bir walkyrie bulundurmaktan geçiyor. Skiller konusunda ise benim kullandıklarım Plague javelin 21, lightning fury 21 dodge 19 critical strike 20 penetrate 12 ve walkyrie 6...

Oyun konusunda verebileceğim tavsiyelere gelince öncelikle passive skillere yüklen ve plague javelin çıktıktan sonra ise sadece javelin skillere ver. Walkyrie'i ise nightmare'in ortalarına doğru kullanmaya başla.
Sayfanın En Üstüne Git

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 20/07/2004 :  22:55:56  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar javazon tek basına bir sey yapamaz muhakkak bow'da kullanması gerekir çünkü javazon sadece poison ve lightining yapabilir bowamazon ise'de sadece cold ve fire o yüzden bow ve javelin acmak gerekiyor...benden söylemesi....
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 22/07/2004 :  12:11:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
lord_deniz tarafından yazılan:

arkadaslar javazon tek basına bir sey yapamaz muhakkak bow'da kullanması gerekir çünkü javazon sadece poison ve lightining yapabilir bowamazon ise'de sadece cold ve fire o yüzden bow ve javelin acmak gerekiyor...benden söylemesi....

Kesinlikle yanlış düşünüyorsun... Javazon tek başına iş yapar aynen bowazonun tek başına iş yapacağı gibi Hell'de boss'lar hariç genelde hep tek immunite yaratıklar geliyor ve sadece poison yada lightning sorun yaratmadan iş bitiriyor. Ayrıca Amazonun Valkrye'ı önünde olduğu sürece rahatsız olacağı hiçbir düşman yok...
Javazondaki tek sorun javelin'lerin sayısının sınırlı olması ve bu yüzden dolayı sıklıkla kasabaya dönme gerekliliğidir...
Rune'ler arasında sonsuz atış şansı veren bir tanesi varmıydı acaba
Sayfanın En Üstüne Git

Yasir
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 23/07/2004 :  17:50:00  Bilgileri Göster  Yasir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba ben dün diabloda oyun bitirdim.Ama diablo II'nin oyununu degil ek görevini.oyununu salı günü bitirdim istediğiniz birşey varsa sorularınızı bekliyorum.

lord deniz email'ini aldım ama senin email'ini göremedim. Mümkünse email'ini söylermisin.

Her Göz Yaşı Sadece Şerden Akmaz
Sayfanın En Üstüne Git

CeLLaT_BaRbAr
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 15/08/2004 :  22:13:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben oyunu (LOD) bitirdim ama bu ek görev olayını bilmiyorum.Char ım Barbarian ve Level 49.Bana bu ek görew hakkında bilgi werir misiniz pliiz?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000