Benim Jawazon'un lvl'i 71 ve stat'ları str 142 dex 178 life 108 magic 112 ... jawazon ile rahat oynamanın ilk kuralı önünde bir walkyrie bulundurmaktan geçiyor. Skiller konusunda ise benim kullandıklarım Plague javelin 21, lightning fury 21 dodge 19 critical strike 20 penetrate 12 ve walkyrie 6...
Oyun konusunda verebileceğim tavsiyelere gelince öncelikle passive skillere yüklen ve plague javelin çıktıktan sonra ise sadece javelin skillere ver. Walkyrie'i ise nightmare'in ortalarına doğru kullanmaya başla.
arkadaslar javazon tek basına bir sey yapamaz muhakkak bow'da kullanması gerekir çünkü javazon sadece poison ve lightining yapabilir bowamazon ise'de sadece cold ve fire o yüzden bow ve javelin acmak gerekiyor...benden söylemesi....
arkadaslar javazon tek basına bir sey yapamaz muhakkak bow'da kullanması gerekir çünkü javazon sadece poison ve lightining yapabilir bowamazon ise'de sadece cold ve fire o yüzden bow ve javelin acmak gerekiyor...benden söylemesi....
Kesinlikle yanlış düşünüyorsun... Javazon tek başına iş yapar aynen bowazonun tek başına iş yapacağı gibi Hell'de boss'lar hariç genelde hep tek immunite yaratıklar geliyor ve sadece poison yada lightning sorun yaratmadan iş bitiriyor. Ayrıca Amazonun Valkrye'ı önünde olduğu sürece rahatsız olacağı hiçbir düşman yok... Javazondaki tek sorun javelin'lerin sayısının sınırlı olması ve bu yüzden dolayı sıklıkla kasabaya dönme gerekliliğidir... Rune'ler arasında sonsuz atış şansı veren bir tanesi varmıydı acaba
Merhaba ben dün diabloda oyun bitirdim.Ama diablo II'nin oyununu degil ek görevini.oyununu salı günü bitirdim istediğiniz birşey varsa sorularınızı bekliyorum.
lord deniz email'ini aldım ama senin email'ini göremedim. Mümkünse email'ini söylermisin.
Arkadaşlar ben oyunu (LOD) bitirdim ama bu ek görev olayını bilmiyorum.Char ım Barbarian ve Level 49.Bana bu ek görew hakkında bilgi werir misiniz pliiz?