AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diablo hakkında bir soru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

lord_deniz
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 30/06/2004 :  21:52:37  Bilgileri Göster  lord_deniz için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadas lar lütfen insanlara dibloda hile yapmalarını tavsiye etmeyelim bırakın insanlar zewk alsın.....hile oyunu öldürüyor.....
Sayfanın En Üstüne Git

Yasir
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 09/07/2004 :  19:19:46  Bilgileri Göster  Yasir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
iyi günler ben yeni üyeyim.Ben şu anda act 3 deyim.act 4'e geçtim geçecem.Act3 e kadar sorularınızı alabilirim .act 3de dahil.herkese iyi günler.

Her Göz Yaşı Sadece Şerden Akmaz
Sayfanın En Üstüne Git

Yasir
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 09/07/2004 :  19:22:07  Bilgileri Göster  Yasir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
haklısın lord deniz.zaten diabloda hileyle oynanmaz.ben şu an act3'teyim.En fazla 3 kere yanmışımdır.

Her Göz Yaşı Sadece Şerden Akmaz
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 09/07/2004 :  20:01:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yasir senin sorunların varsa buradaki uzman arkadaşlar seve seve yardımcı olurlar. Ayrıca diablo gibi bir oyunda takılınırsa bence oyun işinden uzak durulması gerekir... herkesin oyun oynama yeteneği olacak diye bir zorunluluk yok değilmi )))
Sayfanın En Üstüne Git

BachRi
Üye

Turkey
İleti 93

İletim - 14/07/2004 :  22:19:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben jawazon yapıcam çünkü skillerde walkyri perfect yapmak için galiba 140 lvl lazım ama jawazonda tam 100 lvl lazim.Skilleri vermek kolay ama şu statlar benim hep kafamı karıştırıyor.Statları tam olarak bilen varsa ortalama neyi kaç yapıcamı sölesin (En İyi Silahları kullanıcak şekilde).Şimdiden teşekkürler.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000