AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diablo hakkında bir soru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

Yasir
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 17/08/2004 :  12:07:29  Bilgileri Göster  Yasir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
rappier benim düşüncem o.lütfen başkalarının düşüncesine karışma

Her Göz Yaşı Sadece Şerden Akmaz
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 17/08/2004 :  15:57:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Yasir tarafından yazılan:

rappier benim düşüncem o.lütfen başkalarının düşüncesine karışma

Yasir yorummu yaptın? yaptıysan ne zaman yaptın bi zahmet belirtte anlayalım...

Şu forumda en sinir olduğum mesaj
'bilmem hangi oyunu bitirdim takılırsanız yardımcı olayım' tarzındaki mesajlardır ve bu tip mesajları yazanlara her zaman cevabını veririm... Kişiler anlar yada anlamaz o onların sorunudur.

Üstteki gibi bir mesajın tek bir anlamı vardır...
Bakın salaklar ben bu oyunu bitirdim sizler salak olduğunuz için bitirememiş olabilirsiniz. işte burada benim zekam devreye girer ve sizin salaklığınızı beraber kapatırız.

Lütfen bir oyunu bitirdiyseniz kendinize saklayım. gün gelirde birisi soru sorarsa bildiğiniz kadarıyla cevaplarsınız......
Sayfanın En Üstüne Git

Yasir
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 17/08/2004 :  18:39:44  Bilgileri Göster  Yasir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen yanlış anlıyorsan kusura bakma benim niyetim asla havalanmak olmaz bunu hiç bir zaman unutma ve ben oyunda takılanlar bana soru sora bilir dediysemde onların iyliği için söyledim...........

Her Göz Yaşı Sadece Şerden Akmaz
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 17/08/2004 :  18:52:41  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tam sayı söyleyemeyiz bir sürü kıyafet var vitality'i filan arttıran ama ben gücü çok fazla olan bir arkadaş biliyorum.Ben oynayamıyorum çünkü CD bozuk hemde play cdsi
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 17/08/2004 :  19:31:58  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abicim yardım edin diye birşey yazdık hiç birinizde tık yok.Gidin başka bir yerde tartışın.Burası Ateş Hattı deyil...
Ha unutmadan ben üyeliği silinen CeLLaT_BaRbAr'ım
Yadığım soruya cevap verecek birileri var mı?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000