Yasir yorummu yaptın? yaptıysan ne zaman yaptın bi zahmet belirtte anlayalım...
Şu forumda en sinir olduğum mesaj 'bilmem hangi oyunu bitirdim takılırsanız yardımcı olayım' tarzındaki mesajlardır ve bu tip mesajları yazanlara her zaman cevabını veririm... Kişiler anlar yada anlamaz o onların sorunudur.
Üstteki gibi bir mesajın tek bir anlamı vardır... Bakın salaklar ben bu oyunu bitirdim sizler salak olduğunuz için bitirememiş olabilirsiniz. işte burada benim zekam devreye girer ve sizin salaklığınızı beraber kapatırız.
Lütfen bir oyunu bitirdiyseniz kendinize saklayım. gün gelirde birisi soru sorarsa bildiğiniz kadarıyla cevaplarsınız......
Sen yanlış anlıyorsan kusura bakma benim niyetim asla havalanmak olmaz bunu hiç bir zaman unutma ve ben oyunda takılanlar bana soru sora bilir dediysemde onların iyliği için söyledim...........
tam sayı söyleyemeyiz bir sürü kıyafet var vitality'i filan arttıran ama ben gücü çok fazla olan bir arkadaş biliyorum.Ben oynayamıyorum çünkü CD bozuk hemde play cdsi
Abicim yardım edin diye birşey yazdık hiç birinizde tık yok.Gidin başka bir yerde tartışın.Burası Ateş Hattı deyil... Ha unutmadan ben üyeliği silinen CeLLaT_BaRbAr'ım Yadığım soruya cevap verecek birileri var mı?