Ben bow kullan derim. Amazonun çok iyi bow skilleri var çünkü... Statları tabi Dex. ağırlıklı dağıtmalısın, skillerin istedikleri manaya göre Energy, geri kalanlarını da Vitaliy ve Strength'e dağıtırsın ama Str. az kalabilir... Yine de sen gidişiyatına göre dağıt puanları.
Rappier doğru söylüyor.İnternetten eşya indir.Sonra shadw Master diye bir proram indir.Bu programla indirdiğin büyülü üstün güçleri olan eşyaları karekterinin üstüne yerleştir ondan sonra(tabi eşyanın özelliğine göre değişir)Strenght:10000 BİLE OLABİLİR. Ben Barbarla oynuyorum beni strenght'im 50000 üstünde Mana 30000 üstünde
Rappier doğru söylüyor.İnternetten eşya indir.Sonra shadw Master diye bir proram indir.Bu programla indirdiğin büyülü üstün güçleri olan eşyaları karekterinin üstüne yerleştir ondan sonra(tabi eşyanın özelliğine göre değişir)Strenght:10000 BİLE OLABİLİR. Ben Barbarla oynuyorum beni strenght'im 50000 üstünde Mana 30000 üstünde
Sen buna oynamak mı diyorsun dostum? Allahaşkına nasıl zevk alıyorsunuz Diablo'da böyle hile yapmaktan anlamıyorum... Zaten Rappier'da hile yaparak statları üstlere çıkarmaktan bahsetmemiş.
Ben hiç kimseye netten eşya indir demedim )) kaldıki ben hileyede karşı olan birisiyim. Shadowmaster kullanmamdaki tek neden class skill veren eşyaları uygun class'larda bulamamam. Ben shadowmaster'ı kullanırken bulduğum eşyayı sadece bir karakterimin kullanmasına izin veririm. Yani bulduğum bir eşyayı tüm karakterlerime dağıtmam ))
Amazon konusunda söyleyebileceğim karakterin her iki yöndede çok iyi bir şekilde geliştiğidir. Bana göre pasif skiller içerisinde en iyileri amazonunkiler. Bow yaparsan fire ve cold üzerine javalin kullanırsan lightning ve poison üzerine uzmanlaşırsın. Ben her iki yöndede karakter geliştirdim ve eğlence olarak javazonu daha aktif buldum. Bowazonda genelde walkryed(sanırım böyle yazılıyordu) arkasında ok atıp duruyorsun. Ve skillin yeterince yüksekse kimse onu öldürüpte yanına yaklaşamıyor. Oynanış olarak bowazon daha kolay ve fazla spesifik eşya gerektirmeden hell'in ortalarına kadar ilerleyebilirsin. Ama javazon'da mana velife çalan kaliteli eşyalar ve iyi vuran silahlar ve özellikle donmanı önleyecek zırhlar bulmak zorundasın....