arkadaslar hepiniz lamerce yazılar yazmıssınız bu ne ya olgun yazılar yazın n o öyle 120 mi 130 mu yaoiyim...en iyi adam 1.10 için sorceres üstüne tanımam....sonrada paladin....warsa sorularız diablo ile ilgili her zaman açıgım yanıtlşarım ama sorular düzgün olsun...
arkadaslar hepiniz lamerce yazılar yazmıssınız bu ne ya olgun yazılar yazın n o öyle 120 mi 130 mu yaoiyim...en iyi adam 1.10 için sorceres üstüne tanımam....sonrada paladin....warsa sorularız diablo ile ilgili her zaman açıgım yanıtlşarım ama sorular düzgün olsun...
lord_deniz ilk olarak tam 9 aydır konuşulmamış bir konuya alakasız birşey yazmışsın. Hadi bunu geçtim. Yazdıklarına diyecek söz bulamıyorum! Herkes bazı kurallar çerçevesinde -ki bunlar çok standard cd-key, küfür, vb. içerikli konu ve cümlelerin yasak olması- istediği oyun hakkında istediği soruyu sorabilir. Ne demek "lamerce yazı yazmak", "olgun yazılar yazın", "sorular düzgün olsun" !? Olgunluk Diablo ile mi oluyor sanıyorsun? Sen Diablo'yu falan bırakta oyunseverlerin toplandıkları, olabildiğince düzeyli bir forumda, nasıl mesaj yazılır (amacın yardım etmek bile olsa) onu bir düşün bir zahmet!..