Unforgiven yanlış bilmiyorsan o dediğin özelliklerde üst limit yok. Hangi özelliğe yüklenirsen o özellikte gidebildiğin kadar gidiyorsun. Ama o zamanda diğer özellikler ezik kalıyor ve oyunun bir yerinden sonra ilerleyemiyorsun.
doğru diyorsun ben yanlış iliyormuşum skillerde en üst 20 vivaltyde daha dün ölmemek için yapılmış bir amozon gördüm 1800 lerde oluyor zaten giydiğin kıyafetler çeşitli artışlar yapıyor o yüzden kesin bir rakam olarak birşe sölemek yanlış
Evet dediklerinizin çoğu doğru. Skill seviyeleri ancak 20'ye kadar çıkabiliyor. Ancak bir arkadaşım Battle.net'te oyunda belirli bir gold karşılığı bunların arttırılabildiğini söylemişti. Ayrıca karakteriniz Level 99'a kadar yükselebiliyor ve her 1 Level'da 1 skill puanı ve 5 stat puanı veriliyor. Ayrıca bazı görevlerde alınan ekstra puanlarda mevcut. Dediğiniz gibi Life ve Mana kapasiteleri çok yüksek rakamlara ulaşabiliyor özellikle de Multiplayer veya Battle.net gibi yerlerde. Çünkü birbirlerinin gücünü arttıran birçok yetenek bulunmakta. Mesela ben 5000-6000 civarı sağlığı olan Barbar bilirim...