AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 forumlardaki gereksiz konular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 19/11/2005 :  23:58:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
otorite olmadan olmaz ama sonuçta siz buranın yöneticisiniz ve hoşunuza gitsede gitmesede (evet maalesef ama) insanlara napçaklarını göstereceksiniz
ayrıca ilgi gösterenlere teşekkür ederim

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

webci2
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 21/11/2005 :  12:32:15  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba yanlış anlaşılmazsa bende bikaç bişey söylemek istiyorum uzun süredir foruma girmiyodum bu konuyu baştan soma okumadım ama okudğum kadarıyla hoşuma gitmedi birbiriyle anlasmaya çalışıyor insanlar belki ama bunu nerdeyse kavga edecek şekilde yapıyorlar bu yanlış ayrıca ne forumu olursa olsun her konuya yer verilmeli biri saçma diyebilir diğeri için önemlidir belki açılacak konunun bölümü yanlış seçilmiştir ama kesinlikle o konu açılamaz diyemeyiz okudum kısımdan umarım yanlış şeyler çıkarmamışımdır çünkü okuduğum kısmına göre yazdım bu yazıyı okumayı pek sevmem ama genede baya okudum :D kolay gelsin herkese amacımız bu boyle olmaz demek değil bu boyle olur demek olmalı yani yapıcı :D olmalıyız yıkmak çok kolaydır biz zoru başarmalıyız açık açık söylemek istiyorum ben başka forumlarada üyeyim ve oralarda yardımlaşma var yıkıcılık pek görmedim eğer yanlış bişey yaptıysam birisine ağır gelen bişey yaptıysam özür dilerim

*KARA_KULE*
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 21/11/2005 :  15:23:49  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Elbette forumlarda yardımlaşma ve dayanışma olacaktır. Ancak sitede belirtilmiş olan kuralların dışına da çıkmadan tabiki. Bu arada webci2, yazının ortalarına doğru pek bişey anlamadım. Bence üslubuna biraz daha dikkat ederek yazmalısın. Yazdıkların anlaşılabilir olsun.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

webci2
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 22/11/2005 :  16:46:38  Bilgileri Göster  webci2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  webci2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sagol ceberruh uyardıgın icin noktalamalardan kaynaklanan sorunlar sanırım noktalama işaretlerinden hiç anlamamda gerçekten üzgünüm hep düşük not almışımdır noktalamalar yüzünden birazda kafamın karışıklığından bazen yasdığım cümleyi unutum bi benzerini yazabiliyorum sanırımın beynimle ilgili bir sorun ama doktorları sevmediim için hiç konrtol ettirmedim oldukça unutkan bir yapım var :(

*KARA_KULE*
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 23/11/2005 :  00:04:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
webci2 kardeşim biz burda savaş yapmıyoruz birtakım yanlış anlaşmalar sonucu bazı olmaması gereken şeyler oldu ama yaptığımız şey bir öneri getirmek veya düşüncelerimizi savunmaktan öteye gitmedi

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000