AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 forumlardaki gereksiz konular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/11/2005 :  13:14:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zamanında lazadam hocam'ın yaptığı gibi forumu sadece kendilerine ait görmek gibi bir duruma düşüyoruz sanırım ama geçen yolda CeLLaT ile karşılaştım ve forumdan da bahsettik tabii. Netice olarak OS forumlarının yaş ortalaması çok düştü ve sayısız derecede içi boş konu açılıyor. Bu da insanı sıkıyor haliyle. Serbest Bölüm'de ne yaparlarsa yapsınlar ama diğer konularda bir otoritenin varlığını hissetsinler, bir şeyin kendilerini sıktığını farketsinler. Zamanında kurallar daha sertti. En azından bu "en....."li mesajlar her görülen yerde açılmıyordu. "en...." sadece örnek; demek istediği geyiğe müsamaha gösterilmesin diğer bölümlerde; aşırılık yok zaten çoğunda ama yine de geyiğe kaçılıyor :(
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 18/11/2005 :  00:01:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
okumuş olmana sevindim.e bide lutfedip önerime bi cevap verirsen daha çok sevinirim.
bide yasaklamadan bahsedip konuyu bana hitap ederek bağlamasaydın bana yazdığını düşünmezdim.

hassoo kardeşim eminim daha bir çok kişi forumun kalitesizliğe doğru gittiğini düşünüyordur herhalde zaten bu konuyu açarken amacım bu konuların kesin olarak yasaklanması değildi belki ilk kızgınlıkla yazdım ama dediğin gibi otoritenin devreye girmesi lazım.ama su aşikarki forumun eski tadı kalmadığının kanaatindeyim.en azından benim açımdan.gerçi hiç bir zaman forumla çok ilgili olmadım ama girip msj ları okumak bile hoşuma giderdi eskiden...

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/11/2005 :  00:18:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam, orada hatalı bir anlatım olmuş.

"En"ler diye bir bölüm açmayı öneri olarak görmemiştim. Bu yüzden üzerinde durmadan geçtim. Böyle bir bölüm açılamaz. Burası amatör bir site değil sonuçta. Yazmak isteyen "Serbest Bölüme" açar. Buna da karışamayız. Tabii belli bir sınıra kadar. Kalkıp "En sevdiğiniz elbiseniz ne?" derlerse, orada bir dur deriz. Diğer bölümlerde de bölümle alakalı "en"lerin sorulmasında sakınca yok bana kalırsa. Gereksiz konular da zaten kilitleniyor. Ancak gereksiz konular üzerine evrensel kurallar olmadığı için, bana gereksiz gelmeyen bir konu, size gereksiz gelebilir. Bunun önüne de hiçbir zaman geçemeyiz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 18/11/2005 :  00:36:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o zaman serbest bölümde kalsalar sadece çünkü bazen öle abarıyorlarki o tip konulardan başka konu olmuyor ve insanlarda başka şeylerle ilgilenmez hale geliyorlar sanki.ve bence forum bir adım ileri gitmemiş oluyor.bunu her bölüm için söylemiyorum.en azından en sevdiğiniz müzik türünü sormaktansa ilgilendiği müzik türü ile ilgili bi şeyler paylaşsalar. falan üyenin hangi müzik türünü dinlediğini bilmektense onun o müzikle ilgili görüşlerini bilmeyi ve karşılıklı fikir alışverişi yapmayı tercih ederim diye düşünüyorum

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/11/2005 :  01:40:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konulara karşı yaptırım uygulamamızın bir nedeni de bir süre sonra ciddi tartışmaların da oluşabilmesi. Zaten amacından sapıp farklı yönlere kayan konular da kilitleniyor veya üyeler/yöneticiler tarafından uyarılıp tekrar rayına oturtuluyor.

Önceki mesajına eklenti yapmışsın, buna da cevap vereyim. Otoritemizi konuşturmayı çok iyi biliriz. Zamanında üyelerimiz bunu çok net gördü. Ancak bu da bir işe yaramıyor ki. Ayrıca pek de hoşuma giden davranış da değil bu. İnsanlara nerede nasıl davranacağını öğretmeye çalışırken ben utanıyorum. Ancak, sanırım Knight Online bölümünde otoritemizi konuşturma vakti geldi. Oradaki mesajlardan oldukça rahatsız olduğumu söylemeliyim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000