AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 forumlardaki gereksiz konular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/11/2005 :  00:13:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merak etmeyin, tartışma adabını biliyoruz. Ufak tefek gerginlikler oldu, olacaktır da. Bunlar önemsiz detaylar. Her şey, tartışmaya katılan kişiler tarafından kontrol altındaydı :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/11/2005 :  07:24:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cümlelerin sonuna nokta koymak o kadar da zor olmamalı. Cümlenin ne olduğunu, kurduğun cümleleri nerede bitip nerede başladığını bilyorsundur değil mi? Mazeret ne olursa olsun; Türkçe'nin bu denli katline razı olamam; lütfen bir daha bu şekilde abuk sabuk imla hataları yapma; bir nokta istiyoruz; onu bize çok görme :)

Konu da son derece medeni bir şekilde tartışıldı, biraz gerildi ama olsun o kadar da ;)
Sayfanın En Üstüne Git

Brad
Üye

İleti 94

İletim - 01/12/2005 :  13:35:40  Bilgileri Göster  Brad'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler site hakkında kötü yorum yapmayalım ve ağır laf ve sözler kullanmayalım.
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 01/12/2005 :  16:42:29  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
??? site hakkında "kötü yorumlar" da lazım. herkezin yıkama yağlama yapıp, herşey güllük gülistanlık diyecek insan lazım değil, eksik gedik gördümüydü söyleyecek birileri de olması lazım. haliyle site hakkında "kötü yorum"da olmalı. arkadaşın mesajı biraz sınırları zorlayacak türden idi onuda kabul etmek lazım... yanlış kelime seçimleri olduğunu düşünüyorum zaten o kelimeler üzerindede söylenecek olanlar söylendi. istersen tekrardan işin orasını alevlendirmeyelim...

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Anaconda
Üye

İleti 76

İletim - 01/12/2005 :  17:17:53  Bilgileri Göster  Anaconda'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Sitenizi aptal gösteriyor ağır bir itham olmuş...

En sevdiğiniz sanatçı vs gibi konuların kültür ve sanatta olmasında bir sakınca göremiyorum. Yok, orada olmamaları gerekiyor dersen, bizi ikna edebilecek bir açıklama getirmen gerekiyor. En sevdiğin takım gibi konular varsa da gözümüzden kaçmıştır. Yoksa bu tarz muhabbetlerin orada olmaması gerektiğini biz de biliyoruz.

Ek olarak, mesajlarında nokta kullanırsan sevinirim.

krondor abi doğru söylüyor niye derseniz o söylediğin konular genelde serbest bölümde açılıyor.ben de bi sakınca göremiyorum

yokuşu çıkmayı bilemeyenler
her zaman çukurda kalırlar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000