AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 forumlardaki gereksiz konular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 16/11/2005 :  16:25:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkes kendisi dışındaki herkese bakacağına, kendine bakarsa ütopya olmayabilir.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 16/11/2005 :  19:30:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Kompleks ile alakası yok. Bu siteyi tahmin edeceğinizden daha fazla benimsemiş biri olarak, sitemize karşı kullandığın sözler hoşuma gitmedi (bkz: sitenizi çok aptal gösteriyo). Benim tepkim bunaydı.

Bu tarz konular hoşuna gitmiyor olabilir. Ancak, sırf bu nedenle bu konuları yasaklarsak, yarın başka bir konu sunarlar önümüze bu sefer. Onları da kaldırmazsak eşitsizlik olduğu iddialarına verecek cevabımız olmaz. Evet, belki gereksiz sayılabilirler; ama "Serbest Bölüm"ü açarken bu tür konuların açılacağını bilerek açtık. Amacımız üyelerimizin farklı konularda da tartışmasını ve birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlamaktı. Bazı pürüzler olsa da, başarılı olduğumuza inanıyorum.

ben siteniz aptal gözüküyo derken o sözü genel olarak değil forumlarla alakalı söylemiştim.hoşuna gitmesede bu benim düşüncem seversin sevmezsin o senin bileceğin iş ama burada yöneticiysen düşünceme saygı göstermelisin.
ben sizden kesin bi yasaklama istemiyorum sadece ne yapabiliriz sorusuna yanıt ararıyorum.tabiki yasaklanmasın ama kontrol altına alınsın. eskiden en sık uğradığım forum konsol bölümüydü ve uzun süreden sonra tekrar girdim ve gördüğüm şey en güçlü konsol en güzel oyun gibi konular bunların milyonlarca kez açılmış konular olduğunu sizde biliyosunuz ve dediğim gibi bu tür konular heryere sıçrıyor bence enler diye bi bölüm açın isteyen bu tip konulara orda baksın
ben yeni şeyler öğrenmek bilmediklerimi sormak için girdiğim bi bölümde böyle şeyler görmek istemiyorum.bunu yapmak çok mu zor bence bi düşünün ben de olumlu olumsuz kararınıza saygı göstereyim aynı benim düşünceme saygı gösterdiğiniz gibi...

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 16/11/2005 :  21:56:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eleştirinin iki çeşidi vardır. Birincisi yapıcı eleştiri, ikincisi saldırgan eleştiri. Sen, bu çeşitlerden ikincisini seçmişsin. Böyle bir eleştiriye saygı duyamam. Düşüncelerinizi söylemekte serbestsiniz; ancak uygun bir dil ve uygun kelimeler seçmeniz gerekiyor. Bu konuda sınıfta kaldın ne yazık ki...

İnsanların soru sorma hakkını yasaklayarak nereye varabiliriz? Hadi yasakladık diyelim, peki üyelerimiz buna uyacak mı acaba? Bu uygulamayı yerine getirmek kolay olacak mı? CD-Key, Crack konuları da yasak; ama hergün bu konularda mesajlar yazılıyor. Demek ki yasaklamalar bir işe yaramıyor. Sen istediğin konularda soru sor, istediğin konulara bak, istemediklerine bakma. Bu konuda kimse sana engel olmuyor. Sen de kimseye engel olmamaya çalış.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 16/11/2005 :  23:17:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eleştiri konusunda sınıfta kalmama inan çok üzüldüm.benim düşünceme saygı duymamana rağmen senin düşüncene saygı duyardım ama olaya at gözlüğüyle bakıyorsun.tüm bir eleştirinin bir noktasına sabitlenip diğerlerini görmezden geliyorsun ki son yazdığım msjın tamamını bile okumadan bana eleştiri yapıyorsun.ben senle ağız dalaşına girmemeye dikkat ettiğim halde sen hala olayı bu noktaya mı getirmeye çalışıyorsun anlamadım.önce 'sitenizi aptal gösteriyo' sözünden bi kurtul sonra daha sağlıklı bir biçimde konuşalım istersen.çünkü bunun ne sana ne de bana bi faydası yok ve olmayacakta...

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 17/11/2005 :  01:02:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mesajlarının hepsini okudum, merak etme. Muhtemelen yasaklama konusunu görünce bunu sadece sana yazdığımı düşündün; ancak genel bir açıklamaydı bu.

Ağız dalaşına girmek gibi bir niyetim yok. İlk mesajına da takılmış değilim. Cevap verdiğim mesajda aynı konu tekrar gündeme geldiği için değinme ihtiyacı duydum sadece.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000