|
Yazar |
Konu  |
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 15/11/2005 : 22:48:24
|
Oyun oyun nereye kadar comandante. Naparsın bazen öyle ve cevaplar Galatasaray,Fenerbahçe,Beşiktaş(En büyük ) diye tenis maçına dönüyor zaten ama maksat geyik olsun |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 16/11/2005 : 00:02:59
|
Kanım:
Futbol, siyaset ve dini konuların tartışılması yasaklansın. Bu konularda görüş bildirilmesin demiyorum ama siyasi ve dini konularda tartışmaya, kırıcılığa gittiği anlaşılırsa kapansın. Futbolda ise 3 büyük kulüplerden birine karşı en ufak bir cümlenin konunun kapatılmasına neden olması kanaatindeyim. Çünkü sataşma karşılık getirir. Nitekim bu takımlardan birinin övülmesi de aynı. Spor 3 GS-BJK-FB'den ibaret değil. Ve zaten bunların sataşmayla tartışılabileceği yüzlerce forum var. Ve ayrıca "en..." ile başlayan tüm konular da yasaklansın. |
 |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 16/11/2005 : 14:34:55
|
Bence de ama o kadar katı olmasın. "En" geçtiği anda kapatılması fln. Ama mantıklı çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz ve herkese göre değişir cevaplar. |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 16/11/2005 : 14:53:29
|
Yasaklamakla hiçbir yere varılmaz. Aksine her gittiğiniz yerde başınızda çoban ararsınız. Bulamayınca kendinizi özgür sanıp sapıtırsınız. Bunun yerine konuşmayı, karşınızdakini anlamayı ve tartışmayı öğrenip, öğretmek gerekli.
+ Konu kişiselleşmeye ve kırıcı olmaya başlarsa, bu bir oyun hakkındaki konu bile olsa kilitlenecektir (kilitlenmiştir) zaten. Dolayısı ile futbolun, siyasetin veya dinin bu konularda bir ayrıma ihtiyacı yok. Ama bu konularda bu noktalara daha rahat geliniyorsa bu ilk bahsettiğim konu ile ilgili genelde.
Ayrıca tüm bu bahsettiklerinizi yasaklamak, "Serbest Bölüm"ün kapanması demek özetle. Benim için farketmez, çok yazıştığım bir yer zaten değil ama kendinize haksızlık etmeyin derim. Elinizdeki bazı hakları kullanmayı deneyin. Bu konulardaki tartışmalardan (tartışmayı becerebildiğiniz varsayımı ile elbette) belki çok şey öğreneceksiniz, belki çok şey öğreteceksiniz. Atom bombası yapılabiliyor diye nükleer fiziği yasaklamak gibi birşey olur bu. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 16/11/2005 : 15:37:35
|
Bence o da yasaklanmalıydı... ama işi işten geçti, şimdi atom bombası yapmaya bakmak lazım :P
Avaris hocam haklısın da bu dediklerini herkesten beklemek ütopik olmaz mı? |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|