|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 11/11/2005 : 19:59:32
|
Yönetici olmayı kendim istemedim, Kaan uygun görerek yönetici seçti. Çoğu zaman da forumun tüm yükü (buna bazen sitenin de yükü eklendi) benim üzerimdeydi. Buna rağmen isyan ettiğim hiçbir mesajımı göremezsin. Her zaman görevimi severek yaptım. Bu durumda son mesajın boş bir içerikten ibaret oluyor. Yöneticilerin işlerinin zor olduğunu iddia edenlerin kimler olduğuna dikkat etmeni öneririm.
İşimize gelmeyen bir şey yok. Senden istediğim şey, hangi konuların gereksiz olduğunu, link vererek belirtmendi. Birkaç örnek vermen yeterliydi. En azından düşüncelerini daha net anlayabilirdik. Eğer eleştiri yapacaksanız yarım yamalak yapmayın. Bunun ne size, ne de sitemize bir faydası olur. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 13/11/2005 : 05:14:21
|
comandante birde o konuları açanlar tarafından düşün olayı. genelde yeni üye olmuş veya internetle yeni tanışmış arkadaşlar bu tip konuları açanlar. tekrar tekrar açılan en sevdiğiniz takım tarzındaki soruları (-ki kurallarda olan bir konuyu tekrar açamasınız diye bir kısım yok ancak akıl sahibi herkez zaten olan bir konunun tekrar açılmasının uygun olmadığını görür). neyse çok şey söyleyebilirim neden bu konuların açıldığına dair (çünkü bu konuları açan insanlar kadar farklı neden olabilir ), ancak bütün üyeleri orak çekiç altında yönetmenin çokta doğru bir davranış olmayacağını düşünüyorum. forum kurallarına bakarsan kesin sınırlar haricinde üyelerin ve yöneticilerin insiyatifine daha yakın olduğunu gürürsün. ayrıca insanları uzun bir kurallar dizisine maruz bırakmaktansa üyelerin zamanla olgunlaşmasını daha uygun görüyorum. özellikle yeni üye olduğun bir sitede aklına gelen bir konuyu mesaj olarak attığında özellikle yöneticilerden gelen tepkinin ne olduğu çok önemli birşey. eğer herşey kesin kurallarla belirtilmiş olsa çok keskin cevaplar yönetici veya diğer üyeler tarafından verilebilir ve özellikle yeni üyeler üzerinde bu oldukça olumsuz tepkilere neden olabilir. belki biraz zor olabilir ama herkezin bakış açısından olayı görmeye çalış. site yöneticisi/forum görevlisi/site sahibi/üye/yeni üye/vetaran üye. genel olarak söylediğin tip konuların bir zararı yok ben şahsen hiç o konuları okumuyorum sende görmezden gel eğer işler çok çığrından çıkarsa zaten yöneticiler olaya el atıyor ve bu tür biraz serbestlik tanınan kısımlarda forumun belli kısımları dikkat ettiysen. hayatta pek çok şey siyahla beyaz arasında bir yerlerde ve her zaman bir ile biri toplayınca iki etmiyor. genel perspektifte forumun şu anki halinin site için (ve forum için) tatmin edici olduğunu düşünüyorum. elbette bazı getirileri olduğu gibi götürüleride var ancak... neyse işte böyle daha fazla çenem düşmeden sussam iyi olacak  |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 13/11/2005 : 11:57:49
|
Ellerine sağlık shadow hocam... bir de sheriat'ı ve wizardraistlin'in görüşlerini almak lazım eskilerden :D
Ayrıca bu tip durumlarda yöneticiler dışındakilerin müdahalesini uygun görmüyorum. Tabii zıvanadan çıkmışsanız iş başka ;) |
 |
|
comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314 |
İletim - 15/11/2005 : 19:26:47
|
alıntı: shadowwalker tarafından yazılan:
comandante birde o konuları açanlar tarafından düşün olayı. genelde yeni üye olmuş veya internetle yeni tanışmış arkadaşlar bu tip konuları açanlar. tekrar tekrar açılan en sevdiğiniz takım tarzındaki soruları (-ki kurallarda olan bir konuyu tekrar açamasınız diye bir kısım yok ancak akıl sahibi herkez zaten olan bir konunun tekrar açılmasının uygun olmadığını görür). neyse çok şey söyleyebilirim neden bu konuların açıldığına dair (çünkü bu konuları açan insanlar kadar farklı neden olabilir ), ancak bütün üyeleri orak çekiç altında yönetmenin çokta doğru bir davranış olmayacağını düşünüyorum. forum kurallarına bakarsan kesin sınırlar haricinde üyelerin ve yöneticilerin insiyatifine daha yakın olduğunu gürürsün. ayrıca insanları uzun bir kurallar dizisine maruz bırakmaktansa üyelerin zamanla olgunlaşmasını daha uygun görüyorum. özellikle yeni üye olduğun bir sitede aklına gelen bir konuyu mesaj olarak attığında özellikle yöneticilerden gelen tepkinin ne olduğu çok önemli birşey. eğer herşey kesin kurallarla belirtilmiş olsa çok keskin cevaplar yönetici veya diğer üyeler tarafından verilebilir ve özellikle yeni üyeler üzerinde bu oldukça olumsuz tepkilere neden olabilir. belki biraz zor olabilir ama herkezin bakış açısından olayı görmeye çalış. site yöneticisi/forum görevlisi/site sahibi/üye/yeni üye/vetaran üye. genel olarak söylediğin tip konuların bir zararı yok ben şahsen hiç o konuları okumuyorum sende görmezden gel eğer işler çok çığrından çıkarsa zaten yöneticiler olaya el atıyor ve bu tür biraz serbestlik tanınan kısımlarda forumun belli kısımları dikkat ettiysen. hayatta pek çok şey siyahla beyaz arasında bir yerlerde ve her zaman bir ile biri toplayınca iki etmiyor. genel perspektifte forumun şu anki halinin site için (ve forum için) tatmin edici olduğunu düşünüyorum. elbette bazı getirileri olduğu gibi götürüleride var ancak... neyse işte böyle daha fazla çenem düşmeden sussam iyi olacak 
sonunda beni anlayan birini görmek çok güzel yönetici meselesine gelince krondor arkadaşım benim sözlerim sana değildi ben sana veya yöneticiliğine bir şey sölemedim seninle olan diyoloğumu pes ettiğim msj da bitirmiştim bilgisayarla çok alakalı değilim ve link vermeyi bilmediğim için özür dilerim ama rahatsız olduğum konuların nasıl konular olduğunu belirtmeye çalıştım ve çok da anlaşılmaz değillerdi ki anlayan anlamış zaten. ben o konu bu konu diye hedef göstermiyorum sadece içeriği en sevdiğin ... gibi konuların hoşuma gitmediğini ve bu sitenin forumlarına yakışmadığını belirtmeye çalıştım ama birden kompleks bir hal aldı.yoksa senin ne kadar iyi kötü yönetici olduğunu sorgulayamam sorgulamamda. |
what is done is done...The king is king |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 15/11/2005 : 22:04:35
|
Kompleks ile alakası yok. Bu siteyi tahmin edeceğinizden daha fazla benimsemiş biri olarak, sitemize karşı kullandığın sözler hoşuma gitmedi (bkz: sitenizi çok aptal gösteriyo). Benim tepkim bunaydı.
Bu tarz konular hoşuna gitmiyor olabilir. Ancak, sırf bu nedenle bu konuları yasaklarsak, yarın başka bir konu sunarlar önümüze bu sefer. Onları da kaldırmazsak eşitsizlik olduğu iddialarına verecek cevabımız olmaz. Evet, belki gereksiz sayılabilirler; ama "Serbest Bölüm"ü açarken bu tür konuların açılacağını bilerek açtık. Amacımız üyelerimizin farklı konularda da tartışmasını ve birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlamaktı. Bazı pürüzler olsa da, başarılı olduğumuza inanıyorum. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|