AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Bilim - Teknik - Teknoloji
 UFO!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

arsat
Üye

İleti 192

İletim - 06/11/2005 :  16:41:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Crazy Ivan abi dikkatini çekerim benim fikrimce demiştim ve ha ufo ha e.t. ne fark eder Sonmucunda dünyadan değiller sen ona bak Ufolarla ilgili bi kitabım vardı Orada kaçırılanların anlattıkları olaylar, resimler, ve uçan daire üsleri vardı (Şu an o kitap nerde bilmiyorum)

Eğer film yapıp alaya almasalar dikkat çekerdi, halk merak ederdi ama alaya alıp böyle bişi olmaz dedirtiyorlar....

Generall arkadaşım bildiğim kadarıyla 18000 alem var (ilahide duymuştum) Ve yine bildiğim kadarıyla "güneş sistemi yalnızca 1 alem" 17.999 tanesini ise siz düşünün Bu kadar çok alem 1 dünya kadar insan için yaratılmamıştır herhalde???
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/11/2005 :  18:03:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Din bilimi yönlendirmez, bilim dini yönlendirir. Bugün bilimsel gelişmelere göre kutsal kitaplar yorumlanıyor. Yoksa, herşey çok açık bir şekilde yazılsaydı Dünya'nın yuvarlak olduğu, Güneş'in etrafında döndüğü vs. gibi bilimsel gerçeklerin ortaya çıkması yüzyıllar almazdı. Ne zaman ki bunlar ortaya çıktı, dinler de bunlara göre yorumlanıp "modern"leştirildi.

İlahilerin ne dinde, ne de bilimde sözü geçmez. Bugün ben de oturup bir ilahi yazar, 20.000 alem vardır derim. O zaman da yorumlarınız; "bir ilahide duymuştum, 20.000 alem varmış"a dönüşürdü.

Unutmayın ki, bilimadamları, dine aykırı düşünceye sahip oldukları için idam ediliyordu bir zamanlar. Kısacası, bilimsel gelişmemizi dinsel bilgilere odaklasaydık, birkaç yüzyıl gerideydik şu an.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

rohan
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 06/11/2005 :  18:32:47  Bilgileri Göster  rohan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
walla ben her sene görüyom korkutucu geliyo ya...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/11/2005 :  19:09:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasıl şeyler görüyorsun peki?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 06/11/2005 :  19:16:49  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bir site var.google'dan ufo diye yazarsan sirius diye bir site gelecek.orda bir form var.onu doldur.bu formda cismi açıkla.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000