|
Yazar |
Konu  |
arsat
Üye

İleti 192 |
İletim - 06/11/2005 : 16:41:58
|
Crazy Ivan abi dikkatini çekerim benim fikrimce demiştim ve ha ufo ha e.t. ne fark eder Sonmucunda dünyadan değiller sen ona bak Ufolarla ilgili bi kitabım vardı Orada kaçırılanların anlattıkları olaylar, resimler, ve uçan daire üsleri vardı (Şu an o kitap nerde bilmiyorum)
Eğer film yapıp alaya almasalar dikkat çekerdi, halk merak ederdi ama alaya alıp böyle bişi olmaz dedirtiyorlar....
Generall arkadaşım bildiğim kadarıyla 18000 alem var (ilahide duymuştum) Ve yine bildiğim kadarıyla "güneş sistemi yalnızca 1 alem" 17.999 tanesini ise siz düşünün Bu kadar çok alem 1 dünya kadar insan için yaratılmamıştır herhalde??? |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 06/11/2005 : 18:03:20
|
Din bilimi yönlendirmez, bilim dini yönlendirir. Bugün bilimsel gelişmelere göre kutsal kitaplar yorumlanıyor. Yoksa, herşey çok açık bir şekilde yazılsaydı Dünya'nın yuvarlak olduğu, Güneş'in etrafında döndüğü vs. gibi bilimsel gerçeklerin ortaya çıkması yüzyıllar almazdı. Ne zaman ki bunlar ortaya çıktı, dinler de bunlara göre yorumlanıp "modern"leştirildi.
İlahilerin ne dinde, ne de bilimde sözü geçmez. Bugün ben de oturup bir ilahi yazar, 20.000 alem vardır derim. O zaman da yorumlarınız; "bir ilahide duymuştum, 20.000 alem varmış"a dönüşürdü.
Unutmayın ki, bilimadamları, dine aykırı düşünceye sahip oldukları için idam ediliyordu bir zamanlar. Kısacası, bilimsel gelişmemizi dinsel bilgilere odaklasaydık, birkaç yüzyıl gerideydik şu an. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
rohan
Üye

Turkey
İleti 86 |
İletim - 06/11/2005 : 18:32:47
|
walla ben her sene görüyom korkutucu geliyo ya... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238 |
İletim - 06/11/2005 : 19:16:49
|
bir site var.google'dan ufo diye yazarsan sirius diye bir site gelecek.orda bir form var.onu doldur.bu formda cismi açıkla. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|