|
| Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 06/11/2005 : 09:53:19
|
| İnanmayanlara ufak bir anektot ile cevap vereyim. İnandığımız Kuran-ı Keimde geçen bir ayette 'biz insanı çoğundan akıllı yarattık' demektedir. Yani bulunduğumuz evrende bizden daha zeki canlılar olduğunu bundan daha açık belirten bir delil bulunabileceğini hiç sanmıyorum. En azından bizden daha zeki yaratıklar gelip selam demedikleri sürece... |
 |
|
|
arsat
Üye

İleti 192 |
İletim - 06/11/2005 : 10:22:41
|
| Yaw UFO dedikte öle yeşil boynuzlu yaratıklardan bahsetmiyorum (bence onlar safsata) Hatta bence Amerika onlarla telepati kuruyor ve teknolojiyi öle alıyorlar (Benim fikrim sadece) AMA bir yandan da Kur'an-ı Kerim'de "Biz melekleri, cinleri ve insanları yalnız bana kulluk etsinler diye yarattım" diye bi ayet var, ortada kalıyorum hep.... Acaba UFO dediklerimiz insan olabilir mi (Bizden daha gelişmiş oldukları kesin) Ama bence dünya dışı varlıklar kesin ama ne olduğu, nasıl bişiye benzediği hakkında kesin bişi bilmiyorum ve bize saldırcaklarını hiç zannetmiyorum..... |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 06/11/2005 : 14:16:10
|
Maden işi Kuran'a döktünüz bende birşeyler yazayım...Kuranda 1000'den fazla alem olduğu söylenmekte sizce biz şu anda bunların kaç tanesini biliyoruz...
Ayrıca rappier ben yazıda bizden daha zekiler demedim...Evrim süreçleri bizden daha uzun sürdüğü için teknolojilerinin ileri olabileceğini söyledim... |
 |
|
|
semihoray
Üye

Turkey
İleti 97 |
İletim - 06/11/2005 : 15:10:03
|
Benim kendi kameramla çektiğim 2 ufo görüntüsü var... birinde öyle bir dalmışım ki elim titremeye başladı tabi hiçbirşey net gözükmüyordu.. bizim gittiğimiz bir kamp vardı tuvaletler dışarda idi.ben sabah 5 civarı tuvalete çıktım dönüşte havada bitane kara bi bulut vardı ama sadece bir tane tam o buluta baktım arkasında gizlenen birşey olduğunu far ettim bu ikinci görüşüm olucağı için anladım ve kamerayı kaptım ve çekmeye başladım yapısı yuvarlar bir gökkuşağı gibiydi 1 dk çektikten sonra bulutun arkasına girdi bidaha görmedim...kayboldu!!! |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 06/11/2005 : 15:54:08
|
Generalll zamanla ilgili bahsettiğin durum, Albert Einstein'in "Zamanda görelilik teorisi" veya "izafiyet teorisi" olarak isimlendirilen teorisi. Bir kütle ışık hızına yaklaştıkça zaman kavramı ona göre daha yavaş işlemeye başlar basit olarak bu.
Şimdi "UFO" var mıdır yok mudur? Eheh bir kere UFO, Unidentified Flying Object yani Tanımlanamayan Uçan Nesne (ukalalık yapıyorum sanmayın:)) demek. Bu durumda elbette UFO olabilir :)), asıl merak konusu E.T olmalı yani Extra-Terrestrial (Dünya dışı varlık denilebilir). Durum kesin olmadığı için farklı farklı, bir yığın yorum ve fikir var. En ilginci Amerika'nın onlarla telepati kurduğu idi, sanmıyorum :)). Dünya dışı arkadaşların tabağı andıran resimlerini yıllarca değişik değişik şekillerde onlarca kez gördük. Ama bunlar pek inanılası kaynaklar değil. Çok rahatlıkla bir çocuk Photoshop'un başına oturup çok kaliteli bir resim yapabilir :), televizyon kanalları reyting için de çok çeşitli "şok haberler" çıkarabilir. Sonuçta sokakta kamerası ile resmi çekilebilecek bir nesne ise bu, bazı ülkelerde bilmem kaç kw'lik milyar dolarlık teleskoplar bulunmakta, o zaman bunlar, o nesnelerin içindeki gaz pedalını bile görmesi lazım :)), ha şimdi kesin birşey varsa, devletler tarafından halk içersinde kaos yaratmamak için saklanıyor olabilir. Ama o da anca dediğim gibi bu tip nesnelerin bizim sistemimize girmesi ile görüntülenebilir. Yoksa o teleskoplar bile ışık yılı uzaklıktaki şeyi çekecek değil. Bir de şu Area 51 efsanesi var ki filmlere konu olur. Eğer bu devlet sırrı ise filmlere konu olmazdı sanırım ya da öyle ise bile biraz işin ucu kaçmış demek ki. Mel Gibson'un Signs adlı filminde de tarlalara işaret çizip iletişim sağlıyorlardı uzaylı arkadaşlar. Bu tip işaretler de var ama insan yapımı :). Bu tip çeşitli yorumların dışında ben evrende yalnız olmadığımızı düşünüyorum. Ve şu an için Rappier'ın dediği gibi en hakiki kaynak Kuran'ı Kerim'dir. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|