| Yazar |
Konu  |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 16/10/2005 : 16:41:15
|
| evet bizim diğer sitelerden hiçbir farkımız yok hatta buranın forumu daha kaliteli bence siteye ankette eklenmeli 15 günde bir değişmeli ve güncel konularla ilgili olmalı moderator işide olabilir krondor moderatorluk yerini fazlasıyla dolduruyo ama isterse bu göreve hazır bir sürü kişi olucağına eminim |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 16/10/2005 : 16:44:03
|
| imageshack.us'a giremiyorum sorun bende mi yoksa genel mi??? |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 16/10/2005 : 17:15:39
|
Öncelikle destek veren herkese teşekkürler. Yapılan önerilerin büyük bir çoğunluğu, siteyi iyi yerlere taşıyacak ve bizim de aklımızda olan düşüncelerdi. Ama bunları neden gerçekleştiremediğimizi ve şu anki durumu açıklayayım:
1. Her bölüme bir yönetici gereksiz. Zaten yeterince yöneticimiz var. Sorulan sorulara cevap verecek kişileri kastediyorsanız, görev verilmemiş de olsa, neredeyse her bölümle ilgilenen arkadaşlarımız mevcut. Mesela Turgay Atacan, görev verilmese de Donanım bölümünden sorumlu üyemiz gibi oldu :) Geppettous hocamız sağolsun, takıldığınız yerler konusunda, türü ne olursa olsun, yardımcı oluyor. The Sims ve Tomb Raider bölümü ile ilgilenen, özellikle bayan arkadaşlarımız var. Bunlar da ellerinden geldiğince soruları cevaplandırmaya çalışıyor. Bunun dışında, yazar kadromuz zaten ellerinden geldiğince her bölümde yardımcı olmaya çalışıyor. Bu nedenlerden dolayı, şimdilik bu düşünceye sıcak bakmıyoruz. İleride foruma yollanan mesaj sayısı, hepsini kontrol etmemizi imkansızlaştıracak kadar artarsa, önemli bölümlere yetkili atamasını gerçekleştirebiliriz. Ancak aklınızdaki farklı bir şeyse, üzerinde tartışmaya devam edebiliriz.
2. Donanım bölümü hakkındaki düşünceleri biz de düşünüyoruz; ancak webmasterımız Kaan, iş hayatına atıldığından dolayı bir süredir site ile ilgilenemiyor. Karşınıza tam olarak bitmemiş bir bölüm de sunmak istemediğimizden, kapalı tutuyoruz. Bölüm açıldıktan sonra, ki bu da yeni bir dizayn ile birlikte olur tahminen, donanım firmaları ile irtibata geçeriz.
3. Şu anki yazar kadromuz kaliteli insanlardan oluşuyor. Yani zaten bir takımımız var. Ancak bir kısmı okul ve işleri dolayısıyla, bir kısmı da ne yazık ki nedenini bilmediğim sebeplerden dolayı yazı yazmıyor/yazamıyor. Yeni kadro kurmak da tahmin ettiğinizden de zor. Yazar alımı konusuyla ilgilenen kişi olarak, gelen başvuruları değerlendirip kitap bassak, ne yazık ki komedi dalında ödüller kazanabilirdik :) Türkçem mükemmel diyenlerin büyük bir çoğunluğu, bırakın cümle yazmayı, kelimelerin bile nasıl yazıldıklarından habersizler. Aynı şekilde, İngilizcem mükemmel diyenler de daha İngilizce de büyük i olmadığını bilemeyecek kadar bilgisizler. Bunlara ek olarak, başka site ve dergilerden çalınan yazıları yollayan birçok "sivri zeka" arkadaşlar da mevcut ve bunların sayısı da aldığımız yazar sayısıdan kat kat fazla. Kısacası, kadro kurma işi oldukça zahmetli ve zaman gerektiren bir uğraş. Neredeyse iki yıldır yazar aradığımıza dair ilan sitemizde bulunuyor ama alabildiğimiz kişi sayısı bir elin parmaklarını bile geçemiyor neredeyse. Eğer takım oluşturma derken, serbest yazar kadrosunu kastediyorsan, bu konuya hiçbir zaman hayır demeyiz. Zaten daha önce de bu konuda yardım istediğimize dair bir mesaj yazmıştık. Yardım etmek isteyenlerden, sadece kaliteli bir yazı bekliyoruz. Bunun dışında kurallarımızın onlar üzerinde bir yaptırımı yok.
4. Farklı bir servera taşınma gibi bir durum sözkonusu değil. Arada ufak tefek sorunlar çıkarsa da, iyi bir serverımız var. Ancak Dosyalar bölümünün açılması da Kaan ile alakalı bir durum. Bu nedenle, o bir şey yapamadığı sürece bizler de yapamayız.
5. Avatar için yarışma düzenlemeye gerek yok. Sırf kendine ait bir avatara sahip olabilmek için ekran kartını yakan arkadaşlar da çıkabilir, riske girmemek lazım boşu boşuna (ağlama, eski günlerin ardından. Çünkü gelmeyecekler, gelmeyecekler asla... (Güzel parçadır. Herkese tavsiye ederim (bkz: Hakan Kurşun - Kütle albümü :P))) :) Avatar konusunda az önce Kaan'a mail attık. Cevaba göre gerekli açıklamaları forumda yaparız.
6. Forumda sabit mesaj özelleğini niçin istediğinizi bilmiyorum, ama bu özelliği açsak bile, yöneticiler dışında kimsenin kullanmasına izin vereceğimizi sanmıyorum. Belki Seçkin Üyeler'e izin verilir, tabii böyle bir şansımız bulunuyorsa. Diğer türlü, iyi niyetimizi suistimal etmek isteyenler çıkabilir.
7. Hatırlarsanız daha önce sitede anket bulunuyordu. Ancak bir süre sonra konu bulmakta zorluk çektiğimiz için anketi kaldırdık. Tekrar eklenmesi durumunda yine aynı sorunları yaşayabiliriz. Belki yeni dizaynda düşünülebilir, ancak şu an gereksiz. Kimse "Vay sitede anket varmış, arkadaşlarıma söyleyeyim de onlar da baksın" diye düşünmez, değil mi? :)
Şu an sitenin güncellenmemesi konusunda, bizim yapabileceğimiz bir şey yok ne yazık ki. Elimizde birkaç yazı halen mevcut, ancak bunlar, güncelliklerini yitirmiş, uzun süredir ekleyemediğimiz yazılar. Bunun da nedeni, bizim de yeterince ilgilenemiyor olmamız. Bizi de harekete geçirecek, tabiri yerindeyse "gaza getirecek" bazı gelişmelerin olması gerekiyor. Aklımızdaki yenilikler (buraya yazdığımız ve yazmadığımız) gerçekleşebilirse, inanın site şu an bulunduğu noktadan çok daha farklı bir yere ulaşır. Ama bunun için Kaan'ın biraz rahatlaması, yazarlarımızın biraz daha ilgi gösterebilmesi ve bizim de görevimizi yerine getirebilmemiz gerekiyor. Ancak her şeyden önemlisi; zaman. Hatta bu konuda, Goethe'nin ölmeden önce söylediği iddia edilen "Işık, daha fazla ışık!" sözünü, "Zaman, daha fazla zaman!" olarak değiştirsek, yerinde olur sanırım :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 16/10/2005 : 19:48:28
|
Vay samimi ve sıcak duygularla yazılmış, içine espri ve edebiyat katılmış güzel bir cevap eheh :).
Ben de haber bölümünden sorumlu bir yazar olarak, haberlerde üyelerin yorumlar yazabilmesini istiyorum :). |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 16/10/2005 : 20:04:28
|
| Ben isteklerimi yazsam varya forum yetmez...:DDD |
 |
|