AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 El birliğiyle siteyi yükseltelim...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 16/10/2005 :  08:53:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
böyle bişey yaparsanız katılırım haberler bölümü yine de güncelleniyoda şu incelemeler kısmı güncellenmiyo 1 aydır oyunsitesinde açtığımda aynı oyun incelemesi çıkması sinir etmeye başladı

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 16/10/2005 :  13:55:07  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla uckazaz kardeşim benden önce davranmışsın bende tam bu konuyu açacaktım.Bunlarda benim önerilerim
-Forumlarda her bölüme en az 1 mod ataması
-Donanım bölümü için bilgisayar üreticileri ile temasa geçip ufak bir reklam ya da onun gibi bişi karşılığında inceleme için donanım gönderilmesi sağlanması
-İnceleme ve özelliklede tam çözüm için bir takım oluşturulması
-Eğer farklı bir servera taşınacaksak dosyalar bölümünün yeniden açılıp patch bölümün açılması,açılamıyorsa direk oyunun sayfasına link verilmesi
-Bide avatar olayına güzel bir çözüm önerim var.Herkes kendine avatar istiyor.Bizde site genelinde bir overclock yarışması düzenleyelim bu yarışmada sisteminin başarı yüzdesini en çok artırabilen kişiye kendi avatarını seçebilme hakkı verelim.Bununda ayda bir falan düzenleyelim.Bunlar benim düşüncelerim,yorumlar;
Bu arada yeni mod\yazar alımı olacaksa ben donanım bölümüne talibim.Tabi sizcede bir mahsuru yoksa

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 16/10/2005 :  13:59:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yönetici kardeşlerim ses verin...
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 16/10/2005 :  14:13:37  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hemen aklıma gelen birkaç şeyi daha yazıyorum;
Toplu buluşmalar olabilir(Cafe,sinema)hatta belki yeterli sayıya ulaşırsak salon bile kapatabiliriz.Ramazan ayı içinde belki bir toplu iftar bile yapabiliriz(Anadolu yakasında olacaksa ben kesin gelirim)
-Panoya konuları iğneleme özelliği
-Generalll hocamın açtığı gibi bir fotoğraf albümü,herkes resmini koyar kim kimmiş öğreniriz(Süper geyik ortamı olur)
Bunlar yapılamaz demeyin eğer istersek çok rahat yapabiliriz.Bizim TrGamer,Merlinin Kazanı veya başka hiçbir siteden bir eksiğimiz yok,aksine onlarda olmayan mükemmel bir foruma saibiz.
Tek isteğim bu konu kaybolup gitmesin ve gerçekten iyi bir şeyler yapalım

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 16/10/2005 :  15:57:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu fotoğrafları koymayı unuttum yaw...Dur eklim onları kafa kalmadı tabi 2 günden beri...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000