Coder şahsiyetten öte tamamen bir webmaster lazım o zaman, çünkü siteye ek olarak müdahele etmek uygun olmaz sanırım, tamamen dizayn ve altyapı değişikliğini de Kaan'dan başkasının yapması uygun olmaz kanaatimce.
ehe ehe ne diyebilirim ki |KRONDOR| hocam bende insanlara bilgim el verdiğince yardım etmeye çalışıyorum.Hadi bi de ben sıradan cevaplayayım 1-Tamda ondan bahsediyordum,uygun kelimeyi bulamamışım:)
2-Eğer donanım bölümü ile ilgili bir ağır sanayi hamlesi yapacaksak ben gönüllü olarak bekliyorum
3-Bence yazar kadrosunun yanına birde sizlerden gelenler diye bir bölüm açılabilir
4-Önemli olan siteyi rahatça ziyaret edebilmemiz
5-Ben hazırım hocam hadi kartlara abanalım:))))))))))))(Şaka bir yana bu o\c değilde bence başka bir şey olabilir)
6-Tabi ki üyelerin kullabileceği birşey olamaz.Ama modların herkese faydalı konuları bir süreliğine iğnelemesi iyi olabilir.
7-Aslında küçük bir ankette fena olmaz hani konu bulamassak magazin sitelerinden kopya çekeriz(Sizce ileriki serilerde Lara Croft ve Max Payne arasında bir çekim oluşabilir mi?-Sam Fisher araya girer: dağıtırım ulen o meks peynin bullet taymını yiyosa gelsin kapışalım kimsin sen olm yengene sarktığını bir daha görürsem sıkarım topuğuna:))))))))))
Nası iyi olmuş mu?
Sitenin güncellenmesine gelirsek hemen aramızdan 3-5 babayiğit seçiyoruz ve Kaan abinin yanına gönderiyoruz onlar onun işini yaparken Kaan abide burada rahat rahat site üzerinde çalışabilir:) Bu başlığın unutulup gitmesini istemiyorum.O yüzden herkese söylüyorum lütfen fikirlerinizi aktarın burada tartışalım.Mutlaka içlerinden yararlı birşeyler çıkacaktır. Bu arada şu iftar olayını bi konuşalım.Şöyle Ramazan'ın son haftası gibi 1.Oyunsitesi buluşmasını gerçekleştirelim.Fikirler?
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sizlerden gelenler diye bir bölüm açabilmemiz için, devreye kimin girmesi gerektiğini biliyorsun değil mi? :) Ki bence bölüm açmaya gerek yok. Serbest yazarların yazılarını yayınlıyoruz. Yazan olursa bize yollasın, biz değerlendirmeye çalışırız.