selam blue scorpion ben sana kesinlikle katiliyorum .Yaa abi ben de cs manyagiyim ama inan bana artik bende cs den nefret etmeye basladim.Ben Konyada oturuyorum inan Konyada bile cs 1.4 veya 1.3 oynuyorlar e bende dogal olarak sinir oluyorum.Benimde cs hakkinda bazi dusuncelerim var.Ornegin adam suyun icine giriyo mal mal yuzuyo yaa bak bu suyun icine insan bi seyler koyar degilmi.Mesela bi kac pirana veyaa bir iki tane kopek baligi...Degilmi yani ne biliym iste kopek baligi onu isirdiginda healt i %15 azalmali gibii.Yani demek istedigim oyunu oynayan insanlarin daha hosuna gidecek yenilikler yapilmali. neyse arkadaslar sizde goruslerinizi yazin okumak isterimm... Kendinize iyi bakin GoOdDaYyyyyyyyyyyy
Yalnızlığı bir tek ben en iyi bilirim çünkü müzisyen olmak çok farklı bir duygu...
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...