AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 fark etmiyormusunuz Artık Counter- Stike Bitiyor..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 14/02/2004 :  19:48:08  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya BLACKHAVK_2oo2 kardeşim jaws filmimi çekiyoruz cs mi oynuyoruz isterseb bide yönetmen olsun dur çek olmadı baştan gibi laflar söylesin :))) Şaka şaka fikrin mantıklı ama yapacak adam yok. bu arada mimaronder kusura bakma ama insanların dediklerine birazda olsa saygı duyman lazım. Bir gün herkes COunter-Strike oynayacak ama Ne Zaman ? :)))

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Sayfanın En Üstüne Git

yarasa1
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 14/08/2004 :  15:01:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadaşlar ben cs nin yeni silahlarını arıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen bildiğiniz site varsa bana e mail atın şimdiden tşk ederim.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 14/08/2004 :  16:12:51  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yarasa hoşgeldin ama senin sorduğun sorunun yeri bu konu değil. evet dönelim konuya. öncelikle ben şunu söylemek istiyorum; bi kere cs de oyunda ilerleme diye bir kaide yok. oyun çok fazla sanal olmuş ben şahsen artık bu oyunu oynamıyorum. cs den çok daha zevk verici oyunlar var. çünkü cs sanki durmadan başa sarılan bir film gibi, yani bir sonraki roundda bile ne yapacağınızı biliyorsunuz. ölüp ölüp diriliyoruz. yani hep aynı şeyler. ha birde şu var. uzun zaman cs oynayan bir kişi belli bir zaman sonra bu oyundan bıkıyor. (örneğin ben). burada şunu da belirtebiliriz. cs yi her gelen yeni kuşak mutlaka tanıyor, gerek arkadaş çevresinden gerekse gördüklerinden. yani bu oyunun sonu gelmez. bu oyunu böyle gelmiş böyle de süre gider bence. sierra firması bence oyunlarına daha değişik konular eklemeli diye düşünüyorum. artık şu sadelikten kurtulsun bence. çünkü herkesin ağzında cs hl... insanlar sanki bu oyunu oynamaya mecburlarmış gibi bu oyunu oynamak için olmadık imkanlara başvuruyorlar. ben burda görüşlerimi söyledim. ama boşuna tabi, ben nekadar konuşursam konuşiyim huylu huyundan vazgeçmez demişler...........

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Volkov92
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 19/08/2004 :  21:08:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaş geçeği kaabullenmeliyiz taht yıkılıyor. CS:CZ hiç tutmadı. bana kalırsa bu kırallığı STEAM yıkıyor. baş belası şey. Valve nin neden Böyle çok tutmuşken CS yi WON dan STEAM a aktardığını anlamıycam

From---Condition Zero---
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 19/08/2004 :  22:39:55  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
CS:CZ kadar dandik bir oyun olamaz bu bir.İkincisi Counter-Strike:Source çıkacak okuduğum oyun dergisinin dediğine göre
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000