sağol ama herşeyleri resimlere göre değerlendirsek çok şey değişir hem aynı avatar HASSOOO abide de var neyse konu counter ın bitişi konuyu değiştirmeyelim ama yine de sağol
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Öncelikle(belki yanlışlıkla yazdın ama)oyunun adı Counter-Strike. Bence de hl2 ve cs:cz bu saltanatı devam ettirir.Zaten counter strike ın bitmesi de çok zor.Multiplayer bir oyun herseferinde farklı rakipler demek.Eğer ben cs'yi çok iyi oynarım diyorsan senden iyi biri de bulunur mutlaka.
Tabiki Half-Life ve Counter-Strike 'a 6 senemi verdim. AMa Cs.Cz da beklenildiği gibi olmadı. Single Player bir oyun yaratmışlar. bence hoş deil. Hatta hiç hoş deil. Sierra Şirketi kendini kanıtladı ve artık herşeyin bittiğini herkese göstermiş oldu. Cs-Cz Daha çok Global Operations oynuna benzetilmiş ama ben İlerlemeli oyunları Cs de deilde başka şirketler veya oyunlar onlarda görmeye alışığım... Cs-Cz yu multiplayer olarak çıkarmazlarsa Bu Saltanat Yıkılır... Half-Life 2 de beklenildiği gibi çıkmadı. Açıkcası Cafede Half-Life 2 ico ları duruyor ama tıklayan yok. ilk çıktığı günden beri böyle... Bu arada Kopya Oyunlar Almayın. Başkalarının , Emeklerine , Ekmeklerine ve Değerlerine Saygı Duyalım Hepinize Teşekkürler...
Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!