AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 fark etmiyormusunuz Artık Counter- Stike Bitiyor..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 08/08/2003 :  16:54:41  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sierra Half-Life'da iyi bir platform buldu hazır grafik motorunu fazla emek harcamadan geliştirerek online oynanacak modlar üreterek kar sağlıyor.Bu aralar CS'nin oynanışı düşse bile Day of Defeat ve özellikle Natural Selection çılgınlığı var.6 yıllık saltanat dediğin Sierra'nın saltanatıysa pek yıkılacağa benzemiyor.
Sayfanın En Üstüne Git

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 15/08/2003 :  01:10:49  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Cs Cz yi hemen çıkarmazlarsa devri Grand Theft Auto Vice City Götürecek . Şahsen bende onu oynuyorum. Belirli bir yere geldim mafya babası oldum orada kaldım ne görev var ne başka bişey. Ve sıktı. Ama Counter-Strike da Görevin Sürekli Değişir Hiç bir zaman Lider Olamazsın . Tabi Oyun İçinde...Atıyorum Adam Karşında - A bu adam lider. ben buna 3 şarjör harcasamda ölmez bu diyemezsin. Herkes Aynıdır. Kimsenin Değişik bir Orantısı veya Ayrıntısı Yoktur ve de Olmaz. Ancak Hile Kullanırsın ... Buda Lamer lıktır. İstediğin adamı İster taktikle ister Balığına Vura bilirsin. İşte Counter-Strike da Olan En Güzel İşlev de budur. Hatırlarsanız Half-Life Counter-Strike 1.0 Vrs. ilk çıktığında içinde bir ek paket vardı. İsmini hatırlamıyorum. Yine Counter-Strike Tarzındaydı ama Askeri Bir oyundu Omaha Beach Sahili , Dog 1 , DOg 2 falan vardı. Benim aklıma Paketin ismi gelmiyor belki siz hatırlarsınız. Konuyu fazla dağıtmadan Paketteki en çok hoşuma giden şeyi söyleyeyim. : ! Adam yüksek bir yerden düştüğünde Bacağı kırılıyor ve Walk Hızı % 7o düşüyordu. Bence Mükemmel bir ayrıntı. Cs Cz de böyle birşey olsa dahada tutulur. Atıyorum Konudan Vuruldu. Ekranın Sağ ALt Köşesinde Counter Anotomisi olsa. Kolundan vurulan adamın Kolu işlevsiz hale gelse. Elindeki 2. silahları kullanmasa öyle bişi olsa harbi tutulur. Ama inşallah Counter-Strike 1.6 gibi İnternetten DOsya İndirmek ZOrunda Kalmayız. Allaha Yalvarıyorum walla. Evet Beyler Benden Bu Kadar.. Sizde Ne Düşünceler var onları alabilirmiyim ?

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Sayfanın En Üstüne Git

The_unforgiven
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 16/08/2003 :  09:27:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
doğru oyun kendine olan ilgiyi yitirmeye başladı.blizzard her yeri kapladı.

Umut olan diyarlarlarda tohumlar,her zaman yeşerecektir.
Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 20/08/2003 :  23:04:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yav bence de bitiyor bu cs insanlar yıllardır fiks silahlarla oynuyor cs 1.6 da kanas ve kalkan falan filan yapmasalardı bence insanlar bıkacaktı artık bilmem kaç yıldır aynı silahlar dediğim gibi 1 2 yeni eşya ve silah geldide insanların yüreğine bir nebze olsun su serpildi...
Sayfanın En Üstüne Git

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 21/08/2003 :  10:38:58  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanmıyorum... Ne olursa olsun daha gerçekçi birşeyler yapmazlarsa bitecek. Size bi şey Söyleyeyim. Şu anda Antalyanın Alanya ilçesinde çalışmak amaçlı tatil yapıyorum. Dün bi internet cafeye gittim. Alanyanın en iyisiymiş. Gider gitmez Cs yi açtım ve karşıma Beta 6.0 versiyonu çıktı. Ya daha duyulmamış. Adamlara diyorum neden 1.6 veya 1.5 en kötüsü 1.4 falan yüklemiyorsunuz. Adam diyo onlar ne. Enson versiyonu bu diyo. Biz diyo internetten araştırdık diyo en son çıkanı bu diyo. Galiba girdikleri site bundan 5 veya 6 sene önce kurulmuş. Harbi büyük bir kayıp. hak ettiğini bulmuyor. Acaba Sadece büyük şehirlerdemi Cs-1.6 versiyonu oynanıyor. Biras Düşünün.

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000