AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 fark etmiyormusunuz Artık Counter- Stike Bitiyor..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 06/08/2003 :  14:34:00  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence yavaş yavaş eriyor . çünkü artık konuşacak veya sorulacak konu kalmadı. En sonunda insanlar bıktı. Tabi internet üzerinden . Hiç bir şey ve hiç bir oyun Counter-Strike ı Bitiremez... Üzgünüm ama Half-Life 2 hemen Çıkmazsa , 6 yıllık saltanat yıkılacak... Bilgi ve düşüncelerinizi bekliyorum...

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 06/08/2003 :  16:25:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cs bitiyor hl2 ile cs ninde yenisi geliyor
cs cz geliyor
bence taht yıkılmak yerine daha da güçleniyor
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/08/2003 :  20:01:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
CS'den bıkanlar az değil. Bence BwttleField çok çok daha iyi ama halkımız öyle daha fazla çaba gerektiren oyunlara yanaşmıyor. Vereceksin eline canas'ı, geçecek bir köşeye, geleni gideni vuracak. Ya da alacak keleşi aynı taktikle onlarcasını yere serecek.
Tabii, battlefield sarmaz onları... Diğer oyunlar da öyle.

Bence strateji oyunları kat be kat daha iyi ama kalkıp da Allah'ın kekosuna "Gel bi C&C'de kapışalım" diyemezsin ki, ne anlar stratejiden...

FPS'ciler alınmasınlar, ben de az Matrix, Delta Force, HL oynamadım ama her şeyin belli bir sınırı var. O kadar CS'ye harcanan (parayı geçin) saatleri başka yerlerde (mesela web dizaynında) değerlendirseydiler ülke ağzına kadar en iyisinden webmaster kaynardı...
Sayfanın En Üstüne Git

FRAGMASTER
Üye

Turkey
İleti 449

İletim - 07/08/2003 :  15:20:11  Bilgileri Göster  FRAGMASTER için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ABİ BİLMİYORUM AMA kıbrısta sabahtan aksama yemek yemeden su ıcmeden cafeden cıkmadan devamlı cs oynıyanları gorunce sız de bu dusuncenızden vaz gececegınıze emınım bu dıablo gıbı bır manyaklık oldu ama dıablo da o kadar surmedı ama cs ....

zaman gelir nefretin yerini sevgi alır...(ister inanın ister inanmayın!)

________the MASTER of FRAGS I'VE GOT!!________
Sayfanın En Üstüne Git

MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431

İletim - 07/08/2003 :  17:05:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kıbrısdada eskisi kadar oynanmıyor. 2-3 yıl once dediğin gibiydi. Artık GTA 3 ve Nebula oynuyor herkes.

When A Man Lies, He Murders Some Part of the World
These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives
All These I Cannot Bear to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
Sayfanın En Üstüne Git

LordVoldemort
Üye

İleti 76

İletim - 08/08/2003 :  15:54:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Counter-Strike in bu kadar surmesi bile Sierra yi sasirtti...bir ek paketin boylesine tutacagini bence Sierra da tahmin etmiyordu..ama buraya kadar gelmisken bence bu isin pesini birakmazlar cs cz bomba gibi patliyabilir eger iyi bir oykusu vede multiplayer destegi olursa...

DeathEater
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000