bence yavaş yavaş eriyor . çünkü artık konuşacak veya sorulacak konu kalmadı. En sonunda insanlar bıktı. Tabi internet üzerinden . Hiç bir şey ve hiç bir oyun Counter-Strike ı Bitiremez... Üzgünüm ama Half-Life 2 hemen Çıkmazsa , 6 yıllık saltanat yıkılacak... Bilgi ve düşüncelerinizi bekliyorum...
Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
CS'den bıkanlar az değil. Bence BwttleField çok çok daha iyi ama halkımız öyle daha fazla çaba gerektiren oyunlara yanaşmıyor. Vereceksin eline canas'ı, geçecek bir köşeye, geleni gideni vuracak. Ya da alacak keleşi aynı taktikle onlarcasını yere serecek. Tabii, battlefield sarmaz onları... Diğer oyunlar da öyle.
Bence strateji oyunları kat be kat daha iyi ama kalkıp da Allah'ın kekosuna "Gel bi C&C'de kapışalım" diyemezsin ki, ne anlar stratejiden...
FPS'ciler alınmasınlar, ben de az Matrix, Delta Force, HL oynamadım ama her şeyin belli bir sınırı var. O kadar CS'ye harcanan (parayı geçin) saatleri başka yerlerde (mesela web dizaynında) değerlendirseydiler ülke ağzına kadar en iyisinden webmaster kaynardı...
ABİ BİLMİYORUM AMA kıbrısta sabahtan aksama yemek yemeden su ıcmeden cafeden cıkmadan devamlı cs oynıyanları gorunce sız de bu dusuncenızden vaz gececegınıze emınım bu dıablo gıbı bır manyaklık oldu ama dıablo da o kadar surmedı ama cs ....
Counter-Strike in bu kadar surmesi bile Sierra yi sasirtti...bir ek paketin boylesine tutacagini bence Sierra da tahmin etmiyordu..ama buraya kadar gelmisken bence bu isin pesini birakmazlar cs cz bomba gibi patliyabilir eger iyi bir oykusu vede multiplayer destegi olursa...