Valla zeggy fan elinde sessiz çalışıyorsa vidaları aşırı sıkıyor olabilme ihtimalin var biraz gevşek bırak veya fan ile vida arasına sünger yerleştirmeyi dene.O da olmassa |KRONDOR|'un dediği gibi fanı yağlayabilirsin(tür pek farketmez,kaygan bişi olsun yeter)İşin yapılış şekline gelirsek fanın etiketli kısmını dikkatlice aç(Kağıda zarar verme sonra tekrar takıcan)daha sonra içeriye bir veya iki damla yağ damlat sonra etiketi geri yapıştır yapıştırmassan alet toz kapıyor ve fanın içinde yağ+toz baya ilginç bir oluşum gözleniyor(bizzat yaşadım)Fanı elinle bir kaç tur döndür büyük ihtimal eski güzel günlerine dönecektir
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Araştırmacı tamirci(!)niz zeggy sorunun ne olduğunu buldu. Olay şu ki, benim fanın kanatlarından biri kopmuş, ve her nedense olması gerektiğinden çok daha yavaş dönüyor. Bu arada Turgay hocam vidaları sıktığımda daha az ses yapıyor . Ben de fanı değiştireyim diye düşündüm. Hem kanadı kopmuş olduğuna göre değiştirmek daha iyi olabilir. ama yine de yağlayayım, belki çalışır .