AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 D500'üm var PCye bluetooth
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 21/10/2005 :  13:37:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar benim D500'üm var PCye bluetooth arıyom ama bulamıyom.Bir tane buldum oda nokia içinmiş nasıl oluyosa bilenler linkini verirse iyi olur

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 21/10/2005 :  15:25:16  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben 40$ a aldım 7 8 ay oldu hala kullanıorum valla markası billionton tavsiye ederim

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 23/10/2005 :  14:01:48  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bendede epox var hemde bütün telefonlara uyumlu walla

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 23/10/2005 :  15:37:34  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabii uyacak her telefona. Uymasaydı çok saçma olurdu. Nokia için ayrı bluetooth, Sony-Ericsson için ayrı bluetooth olmaz ki, her bluetooth her telefona uygundur...

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 26/10/2005 :  18:15:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nokianın ulusal sitesinde nokialar için bluetooth var zaten bende parayla aldım

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/10/2005 :  19:36:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nokia için uyumlu, şunun için uyumsuz (?) gibi durumlar bluetooth'ta söz konusu olmaz. Bugüne dek hiç böye bir şey duymadım. Uyum sorunu olsa olsa yazılımdan kaynaklanıyordur ki yine ülkemizde yaygın olan 3-4 bluetooth üreticisinin programları hemen hemen tüm telefonlarla uyum içerisinde çalışır. Bir tek uygulama (oyun benzeri java ve symbian uygulamaları) yüklemede sorun yaşayabilirsiniz. Bunu da telefonla birlikte gelen yazılım programından kolaylıkla çözersiniz. Naokia PC Suite programı; standart bluetooth yazılımına ihtyaç duymadan kolaylıkla işinizi görüyor. Telefonunuz ikinci el olsa ya da cd'yi kaybetmiş dahi olsanız Nokia Pc Suite yazılımının ayrı dağıtımının yasal olduğunu zannediyorum; temin edebilirsiniz. Diğer telefon modelleri için de geçerli bir durum bu.

Bu arada ufak bir hatırlatma yapayım; Siemens firması cep telefonu bölümünü başka bir şirkete sattı. Yani artık piyasada Siemens adı ile var olan telefonların beyaz eşya üreticisi Siemens ile üretim bazında alakası kalmadı. Yeni firma uzun bir süre Siemens adıyla telefon üretmeye devam edecek. Yetkili servis için Siemens ile ayrıca anlaşma imzaladılar mı bilemeyeceğim =)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000