ben yeni bilgisayar alıcam da yardım ederseniz sevinirim parçalar hakkında bilgim yok ayrıca benim bilgisayar P2 450 mhz 64mb ram 16 mb ekran kartı ama adını bilmiyorum bilgisayar 7 yıl önce alınmıştı dabide 256mb ekran kartını benim monitor desteklermi
bu bilgisayarı yeni hiç bir parça desteklemez değiştirirsen ana kartıda değiştirmek zorundasın onu değiştirirsen diğer parçalarıda...yani en iyisi yeni bilgisayar bunun içinde benim önerim: 3 ghz veya 3.2 işlemci 1 gb ram atı radeon 9800 pro ekran kartı(oyun performansın çok iyi olur eğer oyun oynamıyosan nvidia marka ekran kartı al)
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
ben zaten yeni almayı düsünüyorum ama alacağım ekran kartını monitör desteklermi bide amd ucuzmuş ıntelden ayrıca ben hem oyun oynıcam hem de photoshop u falan da kullanıcam tabi profesyonel olarak deil