AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Fan sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 06/10/2005 :  19:40:49  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ekran karımın fanı bir süre hiç bir şey yokken çok fazla ses yapmaya başladı. Bir süre sonra ses kesiliyor, bu sefer de fanın durduğundan şüpheleniyorum. Ayrıca ses başladığından beri hiç bir oyunu oynayamaz oldum, sürücü falan da farketmedi, napabilirim?

Edit: Evet ekran karım, war mı? (P@l@d1n)

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 06/10/2005 :  19:59:01  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Fanı değiştir yapacak birşeyin yok bence.
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 06/10/2005 :  20:44:39  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi bilgisayarın içini açtım, fan galiba alt kart slotuna çarpıyor, çünkü fanın vidalarını söküp boşlukta çalıştırınca ses yok ve fan düzgün. Slot değişiremem, çünkü ekran kartının uyduğu bir tek slot var. Diğerleri kasanın ara tarafına daha yakın, ekran kartınınki daha uzak.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/10/2005 :  20:48:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fanı yağlamayı deneyebilirsin. Tabii seni aşacak bir şeyse hiç dokunma :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 06/10/2005 :  21:02:25  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynen bence de hatta sana bir nasihat eğer varsa kasanın volt artırma ya da düşürme düğmeleri OYNAMA :D ... Ben kendimden biliyorum. Yani o anı yaşamak istemezsin pofur pofur kasadan dumanların çıkmasını :D...Neyseki bir tek powersupply yanmıştı ucuza kapatmıştım...
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 06/10/2005 :  21:52:38  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Baran abicim işi powersupply'a kadar götürdün ya neyse. Ben bir kere bilgisayarı 8 saat stand by'da tutunca komple yanmıştı ya, boşver. Hem Alper & Soner hocam(larım) her türlü işi yapabilirim. En azından deneyebilirim . Zaten yapmazsam bilgisayr falan oynayamayacağım. Nba oynuyorum, önce 5-10 saniye takılıyor, sonra "dıırrrrrrrrrrrrrrrrrrt" diye bir ses, oyuna devam, 1 dk. sonra yine aynı olay.

Not: Alper (ya da Soner) hocam zeytinyağı olur mu? Ya da kapı yağı mı kullanayım?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000