AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Arkadaşlar Opengl ile ilgili soru....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

oXY_GeN
Üye

İleti 5

İletim - 02/10/2005 :  10:13:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kardes oyun eski ise onlar fayda yapmaz..cunku eskiden 3d mark wardı..oyunun adı ne??? sen bana onu sole yardımcı olayım..bi program war onu yuklemezsen olmnaz cunku ati yeni model senin ekran kartını yok gibi gorur onun için gel bu msne : oxgen_oer@hotmail.com oke :)

aSKıN BaNa HıZ WeRiR,aDSL WıZ GeLiRsss.
Sayfanın En Üstüne Git

Conan742
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/10/2005 :  10:43:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun adı Star Wars:Jedi Knight: Jedi Academy'dir.O söylediğin programın sitesi var mı????????Varsa Bi zamet söyleyi versene;
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 02/10/2005 :  11:49:54  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oXY_GeN yanlışın var.3DMark olarak andığmız program ekran kartlarımızı test etmek için kullanılan bir programdır.Conan sende indir şu Sisoft'u da sana anakart driverlerini söyliyim.Bu arada bence ekran kartını ufaktan emekli etme zamanı geldi.Eğer herhangi bir limit verebiliyorsan söyle ona göre bir tavsiyede bulunalım benim gönlümden MSI Radeon9550 128MB\128BIT geçiyor.Şu anda elimde fiyat yok ama baktığımda yazarım.Nasıl olsa önümüz bayram.Bide o oyun detaylar düşürüldüğünde 32MB GeForce2 MX400 ile çok rahat oynanabiliyor.

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

Conan742
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/10/2005 :  12:09:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisayara programı indirdim ve yükledim şimdi ne yapacam çok karışık....
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 02/10/2005 :  19:11:39  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Turgay hocam işte sistemimi söylüyorum, sürücüleri nereden yükleyeceğimi falan söyle, belki lazım olur:

Anakart: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD, MS-6570
Chipset: nVidia nForce 2 ICP
İşlemci: AMD Athlon XP 2500+ 1.83 GHz
Ekran Kartı: nVidia GeForce FX 5200 128 MB (Microsoft Corporation)
Harddisk: 20 GB + 55 GB
Bellek: 256 DDR-RAM, 256 daha geliyor

Ses kartı konusu karmaşık, bilgisayarın içini açınca ses kartını görebiliyorum, ama nVidia nForce Audio diyor. Bu ses kartının onboard olduğunu göstermez mi?

Bir de Ekran Kartı sürücüsünü çektim, fakat Program Ekle-Kaldır'da bir tane "nVidia Drivers" var, kaldırırsam ses kartınınkiler vs. de gidecek diye korkuyorum.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000