AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Arkadaşlar Opengl ile ilgili soru....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 28/09/2005 :  18:53:27  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir kara cahil olaraktan Turgay Atacan'ın birimine sesleniyorum: Sürücüleri nasıl yükleyeceğim veya güncelleyeceğim? Eski sürücüyü kaldırmak gerekir mi? Kaldırırsam fonksiyonlar çalışır mı? Mesela ekran kartı sürücüsünü kaldırdım ekrana görüntü gelir mi? Saçmalıyor muyum? Uzattım mı?
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 28/09/2005 :  20:20:09  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Estağfurullah zeggy_557 hocam o ne demek öyle.Bizde kendi çapımızda birşeyler biliyoruz o kadar.Herhangi bir donanımın sürücüsünü güncelleyeceksen eskisini kaldırmalısın ki eski sürücünün dosyaları ile çakışarak sistemin stabilitesini bozmasın.Sürücüyü kaldırdıktan sonra doğal olarak o kartla sadece windows'u açıp internete falan gireilirsini.Window'un açılmaması diye birşey sözkonusu olamaz eğer öyle birşey olsaydı sıfır,windows yüklenmemiş bir bilgisayarla hiçbir şekilde bir işlem yapamazdık.Sürücüler yüklü değilse XP zaten karta idareten kendi bir sürücü yükler ama o şekilde o kartan hiçbir şekilde verim alamazsın.Son olarak ekran kartının sürücüsünü yükleyeceksen kart üreticilerinin değil direk gpu üreticilerinin yayınladığı sürücüleri yükle.Kart üreticilerinin sürücüleri aşırı makyajlı ve gereksiz sisteme yük bindiren araçlarla doludur.Ve silindiklerinde arkalarında baya bir kalıntı bırakırlar oysa gpu üreticilerinin(Ati,nVidia,Matrox)sürücüleri daha temiz ve kullanımı rahattır.Sorunun olursa yaz burdayım...

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

Conan742
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/09/2005 :  22:09:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Windows XP service pack 2 , ekran kartı 32 mb Atı Redeon Fury/Xpert 128/Xpert 2000(Microsoft Corporation) 1.Philips 107E(107E1) Harddisk 40gb Ram=512(yükseltildi) bu kadarını biliyom vallahi Turgay abi....
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 30/09/2005 :  20:52:37  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hımmm...Anakartının modelini bilmiyorsan işimiz zor şunu bi indir http://downloads.guru3d.com/download.php?det=177#download (sistemindeki bileşenler hakkında genel bilgi veriyor) anakartının modelini söyle sonrasına bakalım

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

Conan742
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/10/2005 :  09:19:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Turgay Atacan abicim ayıptır sorması bu sitedeki Ekran kartları dimi Hemde paralı benim ekran kartımımı değiştirmemi istiyon....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000