Bir kara cahil olaraktan Turgay Atacan'ın birimine sesleniyorum: Sürücüleri nasıl yükleyeceğim veya güncelleyeceğim? Eski sürücüyü kaldırmak gerekir mi? Kaldırırsam fonksiyonlar çalışır mı? Mesela ekran kartı sürücüsünü kaldırdım ekrana görüntü gelir mi? Saçmalıyor muyum? Uzattım mı?
Estağfurullah zeggy_557 hocam o ne demek öyle.Bizde kendi çapımızda birşeyler biliyoruz o kadar.Herhangi bir donanımın sürücüsünü güncelleyeceksen eskisini kaldırmalısın ki eski sürücünün dosyaları ile çakışarak sistemin stabilitesini bozmasın.Sürücüyü kaldırdıktan sonra doğal olarak o kartla sadece windows'u açıp internete falan gireilirsini.Window'un açılmaması diye birşey sözkonusu olamaz eğer öyle birşey olsaydı sıfır,windows yüklenmemiş bir bilgisayarla hiçbir şekilde bir işlem yapamazdık.Sürücüler yüklü değilse XP zaten karta idareten kendi bir sürücü yükler ama o şekilde o kartan hiçbir şekilde verim alamazsın.Son olarak ekran kartının sürücüsünü yükleyeceksen kart üreticilerinin değil direk gpu üreticilerinin yayınladığı sürücüleri yükle.Kart üreticilerinin sürücüleri aşırı makyajlı ve gereksiz sisteme yük bindiren araçlarla doludur.Ve silindiklerinde arkalarında baya bir kalıntı bırakırlar oysa gpu üreticilerinin(Ati,nVidia,Matrox)sürücüleri daha temiz ve kullanımı rahattır.Sorunun olursa yaz burdayım...
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla