|
Yazar |
Konu  |
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 02/10/2005 : 20:25:45
|
zeggy_557 şimdi: Ekran Kartı için: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_78.01.html Anakart için: http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_5.10.html Sağolsun nVidia sürücüleri paket olarak hazırlıyor da herşeyi bir anda yükleyebiliyoruz.Merak etme Anakart sürücüsü içinde ses kartı,ide ve daha sana lazım olacak baya bişi var.nVidia graphic drivers falan demiyorsa o anakart driveridir yenisini indirmeden önce dokunmaki birşey olmasın.Ramlere gelirsek uyumsuzluk olmasın diye önce bi kendininkine bak bulabiliyorsan aynı markadan al. Sistem yükleme sırası Windows>Service Pack 2>Diğer Windows yamaları>Anakart sürücüleri>Ekran Kartı sürücüsü>Diğer(TV Kartı falan)sürücüler>Ivır zıvırlar şelinde olmalı Conan742,sisoft'un içinde bi mainboard bölümü olmalı orada anakartının modeli yazar. |
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
|
 |
|
Conan742
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/10/2005 : 18:34:28
|
Sağol Turgay Atacan abi konumla ilgilendiğin için sağol ekran kartımı emekli etmenin zamanı geldide geçiyo..., ben bu ayın 15'inde yeni ekran kartları alacam....ÇOK SAĞOL,İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER..... |
 |
|
Conan742
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/10/2005 : 18:36:06
|
Hangi Ekran kartını ban önerirsin(Marka,mb,....vb.)önerirsiniz... |
 |
|
zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303 |
İletim - 03/10/2005 : 22:20:57
|
Şu anda sadece ekran kartı sürücüsüne ihtiyacım vardı, dediğim gibi zaten çekmiştim nVidia'nın sitesinden, madem Microsoft Corporation diyor, yükleyivereyim, sağolasın . |
 |
|
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 07/10/2005 : 17:32:26
|
Kusura bakma Conan bu ara biraz meşguldüm yeni gördüm.Ekran kartı konusunda eğer sen bir fiyat belirtmessen biz sana fazla yardımcı olamayız ama Radeon 9500 gpu'lu 128MB\128BIT bir ekran kartı seni şu an oyunlardaki detayları abartmassan idare eder.Kartı ilk adığında biraz zayıf gelebilir ama overclock ile inanılmaz şeyler başarıyor.Donanım bölümüne bu kart ile ilgili bir yazı yazdım ordan kartı inceliyebilirsin.Marka olarak ilk önce MSI sonra ASUS'u tavsiye ediyorum.Fiyatlara baktıktan sonra yazarım. |
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|