AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Arkadaşlar Opengl ile ilgili soru....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 25/09/2005 :  23:53:48  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
birde kontrol merkezini kurduğuna göre conan onun ayarlarını karıştır open gl ile alakalı bir sayfa olması lazım. (ben kontrol merkezi kullanmıyorum geçen sefer kurduğumda sorun çıkarmıştı biraz -zaten çok lazım değil). open gl ile ilgili olan kısımda oyunlarda logoyu göster diye bir kısım olması lazım. onun başında tik varsa kaldır. (bu nvidia kartlarda vardıda redeon kartlarda emin değilim dediğim gibi kontrol merkezi kullanmıyorum)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Conan742
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/09/2005 :  12:44:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Turgay atacan abimiz yazılım'a yazdım ama |KRONDOR| abimiz kapattı.Bu konuya devam et diyor yaz siteleride kurtulayım şu sorundan hadi....
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 28/09/2005 :  16:34:50  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Conan galiba bir yanlış anlaşılma var ben orda messenger falan derken bunlar sistemin için olmassa olmazlar değil sadece ekstra kullanımlar için ama sen önce sistemini yaz ki format attıktan sonra yüklemek zorunda olduğun şeyleri söyleyebileyim(Anakart sürücüleri falan)Eğer bunlar olmassa sistemin düzgün çalışamaz

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 28/09/2005 :  16:50:13  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
benden paso, kolay gelsin Turgay

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 28/09/2005 :  16:54:15  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eywallah kardeşim.Bu iş bitmeden bize rahat yok

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000