AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Arkadaşlar Opengl ile ilgili soru....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 25/09/2005 :  21:16:25  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana bi faydası olacağını sanmıyorum.Bak hadi sorunu kökten çözelim sen makinaya temiz bi format at sonra sistemi şu sıra ile kur.Window Service Pack 2>Anakark chipset sürücüleri>Ekran kartı sürücüsü>Ses,Lan vb>Kullandığın diğer şeyler(MSN,Quick Time falan).Yalnız unutma formattan sonra tüm verilerin silineceği için hepsini kenara bir yere yedekle eğer buda sorunu çözmesse adresi ver gelip o makinayla bizzat ben ilgilenecem(Ben,bilgisayar,aklına gelen her türlü kesici,delici alet)

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 25/09/2005 :  21:21:06  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hazır formattan açılmışken, abi nasıl format atıyorduk ya?

(Bak gene unuttum...)

Edit: Turgay abicim senin gelmen zor, Conan burada (İzmir), sen İstanbulda. Tabi bedava bilet bulabiliyorsan ayrı konu

Edit 2: Turgay abinin gerçek adının yağız olduğunu yeni çakıyorum, özür .
Sayfanın En Üstüne Git

Conan742
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/09/2005 :  21:36:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tugay abicim bana isteğin programların CD'leri varsa yollaya bilir misin? Nede olsa İstanbul'dasın orada herşey vardır.Parası neyse veriyim.İlgileniyosan e-mail adresim conan742@mynet.com bana mail at... Malesef Msn'em yok....Bende sadece XP Service Pack 2 CD'si var...
Sayfanın En Üstüne Git

Conan742
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/09/2005 :  22:36:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Turgay abicim göndermek istemiyosan istemiyom... de bari
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 25/09/2005 :  23:02:02  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Conan kardeşim sonuçta burası bir forum msn gibi burada anlık chat yapmıyoruz o yüzden bir konuya 1dk veya 1günde de cevap yazılabilir.(valla tahmin ediyorum şu anda bu foruma mesaj yazmış olan herkes bir forum topicini adeta bir chat odası gibi inanılmaz bir hızla cevap vererek ender görülen bir başarıya imza attı,hepimizi kutluyorum)
zeggy_557 kardeşim Win98'e format atmak için önce denetim masası>program ekle kaldırdan bir başlangıç disketi oluşturuyorsun daha sonra sistemi bununla açıp format c: yazıp onaylıyorsun(nedense makinaya format atarken hani yüzdeler artıyor ya işte o an garip bir oh seni siliyorum işte sen beni canın isteyince silemessin ama ben seni silerim gibisinden garip bir his yaşıyorum)WinXp'de makinayı WinXP CD'sinden açıp devam ediyoruz.Bu arada isim olayını kafaya takma Turgay,Yağız devam et farketmez.
Conan,istediğin programlara gelince ne istediğini anlayamadım.En iyisi sen istediğin programları Yazılım bölümüne ayrı bir konu olarak aç orada sana programlari için link veririm böylesi göndermekten daha basit olur hemde diğer arkadaşlar yararlanır.
Ne oldu açtın galiba oyunu sesin soluğun çıkmıyor:)
Mesafe o kadar da önemli değil bakarsınız bir sabah aniden gazete\ekmek kapıda beliririm

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000