AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Arkadaşlar Opengl ile ilgili soru....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

Conan742
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/09/2005 :  19:34:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
OpenGl'nin demo sürümü olduğu için Oyun esnasında Sci Tech Open GL yazısı çıkıyor...ve oyunda hiç bişey gözükmüyor....
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 25/09/2005 :  19:40:43  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Nası yani?Driveri yükledikten sonra alet hale demo opengl diye mi sayıklıyor?Hayatımda ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum sürücüyü yükledikten sonra opengl sürümü otomatik olarak en son ne ise ona yükselir bence başka bişi sorun yapıyor.Bak ne diycem program ekle kaldır'a gel ordan opengl ile ilgili olan herşeyi sil bide böyle deneyelim.

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 25/09/2005 :  19:44:01  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yüklediğin demo open glyi kaldırıp ekran kartı sürücüsünü tekrar kurmayı dene birde. (lütfen bir daha bilgisayarla alakalı bir sorunun olduğunda sorununun ne olduğunu tam olarak anlatma çabasında ol. biz buradan sorunun ne olduğunu görmüyoruz sadece senin anlattıklarına göre sorunu anlayıp bir çözüm üretmeye çalışıyoruz. ayrıca bize bunu yapınca çalışacakmı diye sormanında bir manası yok deneyip görmen lazım biz zaten sana tehlikeli bişey söylemeyiz, yaptıracağımız işin bir tehlikesi varsada mutlaka uyarırız . bilgisayardan çok anlamadığın belli ama en azından genel olarak bilgisayar bileşenlerinin en azından modellerini öğrenmen iyi olacaktır. denetim masasında aygıt yöneticisinde bilgisayarının bileşenlerini görebilirsin. çabuk bir yanıt almak istiyorsan sorununu beş yaşında çocuğa anlatırmış gibi düşünerek sorunu yaz. kendini yazını okuyan bizlerin yerine koy bir oyunun açılıp açılmadığını, hatanın tam olarak ne olduğunu daha yeni anlamaya başlıyoruz. mesajı okurken belki farketmiyorsun ama ben bir insanım ve sana yardımcı olmak için zaman ayırıp çaba gösteriyorum. seninde yapabileceğin en uygun şey en azından sorununu daha açık olarak anlatmaktır sanırsam. ekran kartının markasını filan bilmediğin için kızmıyorum; yaş kaç bilemiyorum ancak bu ilk mesajı yazdığın gibi bir bilgisayarcıya sorsan ne cevap alabilirdin? onlarca hatta yüzlerce open gl sorunu var. yazılımsal bir component olabileceği gibi donanımsal bir componentda olabilir sorun. sana cevap yazarken onlarca durumu kafamdan düşünüp olabilecek en uygunları arasından çözüm üretiyoruz. bu konudaki mesaj silsilesindeki garipliği farketmişsindir heralde? ondan fazla mesaj atıldı daha sorunun ne olduğunu bile kesin olarak anlayabilmiş değilim. tam olarak aynı problem başına gelmiş bir insan belki sorunu görür görmez tamamlayabilir ancak genel olmayan bir sorunda bunun ne kadar düşük bir ihtimal olduğununda farkına var derim (benzer bilgisayar özellikleri olmalı, benzer yazılımlar kurulu olmalı, aynı oyun kurulu olmalı vs...). belki bunları okuyup bana kızacaksın ancak kızsan bile bilgisayardan az çok anlayan birinin tavsiyesi olarak kafanın bir yerinde bunları tutarsan ilerde yardım alman böyle günler değil ilk mesajda gerçekleşebilir.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 25/09/2005 :  20:08:54  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Neyse shadowwalker görünüşe göre arkadaş daha yeni yeni ortama ısınıyor şimdiden şevkini kırmayalım.Conan sende bi kafanı topla sorunu şöyle uzunca bi baştan sona ne oldu?ne yaptın?ne yaptıktan sonra ne oldu(bu ne ya)? falan şeklinde bi sırala bizde ona göre kesin çözüm söyleyelim

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

Conan742
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/09/2005 :  20:54:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Ben bu arada Ati Multimedya Center'i yükledim doğrumu...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000