AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Eski konular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/09/2005 :  00:57:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sallama... olmadı öyle bir şey.
Sayfanın En Üstüne Git

gta_mania
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 18/09/2005 :  08:41:44  Bilgileri Göster  gta_mania'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eski konulara bakın... mesela gta bölümündekii konularaa

Sadece resmi değişti...
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 18/09/2005 :  12:29:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o senin dediin (aynı konunun çok kez açılıp birinin kitlenmesi olayı) aynı mesajı peş peşe(aynı gün veya takip eden günlerde, ısrarla), heryere falan açtıınız zaman oluyo. yoksa aradan bir yıl geçmiş bi konu cwp bulunamadı die yeniden açılınca o konuyu kitlemiolar("o konu 4 sene önce şu tarihte wardı, hatırlıom! gidion oraya bakın nıhah" falan yok, yöneticiler okdar psikopat diil yane)

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/09/2005 :  13:26:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gta_mania, ben kanıt istedim senden. Eski konulara bakmayı ben de bilirim ama inanmadığım bir şey için ne diye zaman harcayayım ki?

Lightning, biraz psikopatlık var diyorsun yani (bkz: yöneticiler okdar psikopat diil yane)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 18/09/2005 :  13:34:21  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla bana psikopat denildiğinde hemen KRONDOR u işaret ederim :D(Bu arada lightning beni kopardın burda :P "konu 4 sene önce şu tarihte wardı, hatırlıom! gidion oraya bakın nıhah") . Neyse şaka maka ben açıkcası öyle eskiden açılmış bir konunun yeniden açıldığında kilitlendiğini görmedim. Böyle birşey olacağını da sanmıyorum...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000