AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Eski konular
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

gta_mania
Üye

Turkey
İleti 105

İletim - 18/09/2005 :  13:59:11  Bilgileri Göster  gta_mania'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tmm haklısınız özür dilerim tmm mı siz yöneticiler ve seçkin üyeler en doğrusunu bilirsiniz.benim zaten |KRONDOR| un msj yazdığı bir konuda msj yazmam yanlıştı. hepinizden özür dilerim werdiğim rahatsızlıktan dolayı...

Sadece resmi değişti...
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 18/09/2005 :  15:24:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
gta_mania tarafından yazılan:

siz yöneticiler ve seçkin üyeler en doğrusunu bilirsiniz

biliriz! aslanız kaplanız! hehe,tabiki herşeyi bilmioz(yöneticilerden şüphem war gerçi ya neyse) sadece biraz dikkatliyiz biraz da bu sitede uzun zamandır dolaştıımız için tecrübeliyiz hepsi bu.

ewt aslında bazı şüpelerim war |KRONDOR| arada bi berserke filan giriyosunuz gibime gelio("kitlicem kitlicemmmm hrgg!")

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 18/09/2005 :  15:29:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet, biz mükemmeliz. En büyük biziz vs vs... Bizim öyle bir iddiamız oldu mu? Bir suçlamada bulunuyorsun, kanıt göster dediğimizde göstermiyorsun. Senin yaptığın, Atlantis gerçekten varolmuştu diyen birine "ne zaman" diye sorulduğunda, "eskiden bir gün varolmuştu işte, inanmayan gitsin araştırsın" demekten farklı değil.

Bizim yaptığımız şey, mesela nick değişikliği isteyenlerin açtığı konuları kilitleyip bu durum için özellikle açılmış konuya mesaj yazmalarını söylemek oluyor. Bu bariz akılda kalacak bir şey olduğundan yönlendirme şansımız oluyor. 2004'ün ilk aylarında yazılmış, A oyunun 35. bölümünde, soldan ikinci odadaki yaratığı öldüremiyorum gibi konuları aklımızda tutamadığımız için (Bak, o kadar da mükemmel değilmişiz. Gözünde fazla büyütüyorsun bizi) yönlendirme şansımız yok. Zaten bu nedenle aynı sorunun sorulduğu onlarca başlık var.

Arada fazla hiddetlenip dediğin gibi berserk moduna geçtiğimiz oluyor, haklısın. Ama normalde kedi kadar sakinizdir

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 18/09/2005 :  17:34:28  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yani varya özellikle yöneticilerden olmak üzere birde seçkin üyelerden sanki farklı bir ırkmışcasına bahsediyorsunuz. Sonuçta hepimiz insanız. Light ında dediği gibi iş biraz deneyimde bitiyor. Zaten yalnışlık yapanlarıda öldürdüğümüz ya da çarmıha gerdiğimiz olmadığından dolayı sorun olmaz bu seçkin üye, yönetici kavramı. 10 gün sonra böyle konu açanlarda açmamaya dikkat edicekler. Dedim ya onlarda deneyim kazanmış olacak. Aslında yukarıda bahsettiklerim biraz kendini beğenmişlik gibi gözükebilir aman dikkat öyle birşey aklımın ucundan geçmedi. Bende bu hataları çok yaptım burda ben de çok üyeyle tartıştım. Neyse en iyisi KRONDOR bullet time özelliğine geçmeden ben bitiriyim mesajımı...
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/09/2005 :  02:30:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Harbi çok şey biliriz biz.. Seçkiniz, öyle böyle değiliz... Ne diyorsun sen ya? Hem ortaya bir iddia atıyorsun, hem de biz "yok öyle bir şey, örnek göster" deyince tırsıyorsun. Ne dedik sana şimdi?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000