|
| Yazar |
Konu  |
|
gta_mania
Üye

Turkey
İleti 105 |
İletim - 18/09/2005 : 13:59:11
|
| tmm haklısınız özür dilerim tmm mı siz yöneticiler ve seçkin üyeler en doğrusunu bilirsiniz.benim zaten |KRONDOR| un msj yazdığı bir konuda msj yazmam yanlıştı. hepinizden özür dilerim werdiğim rahatsızlıktan dolayı... |
Sadece resmi değişti... |
 |
|
|
Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398 |
İletim - 18/09/2005 : 15:24:33
|
alıntı: gta_mania tarafından yazılan:
siz yöneticiler ve seçkin üyeler en doğrusunu bilirsiniz
biliriz! aslanız kaplanız! hehe,tabiki herşeyi bilmioz(yöneticilerden şüphem war gerçi ya neyse ) sadece biraz dikkatliyiz biraz da bu sitede uzun zamandır dolaştıımız için tecrübeliyiz hepsi bu.
ewt aslında bazı şüpelerim war |KRONDOR| arada bi berserke filan giriyosunuz gibime gelio("kitlicem kitlicemmmm hrgg!") |
Lost in shadows of my own.. |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 18/09/2005 : 15:29:03
|
Evet, biz mükemmeliz. En büyük biziz vs vs... Bizim öyle bir iddiamız oldu mu? Bir suçlamada bulunuyorsun, kanıt göster dediğimizde göstermiyorsun. Senin yaptığın, Atlantis gerçekten varolmuştu diyen birine "ne zaman" diye sorulduğunda, "eskiden bir gün varolmuştu işte, inanmayan gitsin araştırsın" demekten farklı değil.
Bizim yaptığımız şey, mesela nick değişikliği isteyenlerin açtığı konuları kilitleyip bu durum için özellikle açılmış konuya mesaj yazmalarını söylemek oluyor. Bu bariz akılda kalacak bir şey olduğundan yönlendirme şansımız oluyor. 2004'ün ilk aylarında yazılmış, A oyunun 35. bölümünde, soldan ikinci odadaki yaratığı öldüremiyorum gibi konuları aklımızda tutamadığımız için (Bak, o kadar da mükemmel değilmişiz. Gözünde fazla büyütüyorsun bizi) yönlendirme şansımız yok. Zaten bu nedenle aynı sorunun sorulduğu onlarca başlık var.
Arada fazla hiddetlenip dediğin gibi berserk moduna geçtiğimiz oluyor, haklısın. Ama normalde kedi kadar sakinizdir  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 18/09/2005 : 17:34:28
|
| Yani varya özellikle yöneticilerden olmak üzere birde seçkin üyelerden sanki farklı bir ırkmışcasına bahsediyorsunuz. Sonuçta hepimiz insanız. Light ında dediği gibi iş biraz deneyimde bitiyor. Zaten yalnışlık yapanlarıda öldürdüğümüz ya da çarmıha gerdiğimiz olmadığından dolayı sorun olmaz bu seçkin üye, yönetici kavramı. 10 gün sonra böyle konu açanlarda açmamaya dikkat edicekler. Dedim ya onlarda deneyim kazanmış olacak. Aslında yukarıda bahsettiklerim biraz kendini beğenmişlik gibi gözükebilir aman dikkat öyle birşey aklımın ucundan geçmedi. Bende bu hataları çok yaptım burda ben de çok üyeyle tartıştım. Neyse en iyisi KRONDOR bullet time özelliğine geçmeden ben bitiriyim mesajımı... |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 19/09/2005 : 02:30:19
|
| Harbi çok şey biliriz biz.. Seçkiniz, öyle böyle değiliz... Ne diyorsun sen ya? Hem ortaya bir iddia atıyorsun, hem de biz "yok öyle bir şey, örnek göster" deyince tırsıyorsun. Ne dedik sana şimdi? |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|