yöneticiler veya yetkili arkadaşlarım bu eski konulara yanıt yazmayı engelemenin bir yolu yokmu bazı üyeler yeni sanıp cevap atıklarında bende yeni sanıp okuyorum ama bazen geçen senenin konusu çıkıyor en azından belli bir süre geçince konular silinsin bence daha rahat olmazmı
Bazı arkadaşların yaşı küçük dolayısı ilede forum kullanmayı yeni yeni öğreniyorlar...Hoş karşılamak lazım...Zaten uyarınca bu konu eski diye daha birşey yazmıyorlar...
Eski mesajları arada siliyoruz; ancak işin diğer bir boyutu var. Eski mesajlar sayesinde insanların Google ve benzeri arama motorlarından sitemizi bulmaları daha kolay oluyor. Bu da yeni kişilerin katılmasını sağladığı gibi, sorunu olanların da yanıt bulmasını sağlıyor. Tabii 2003 yılından kalma konular oldukça eski olduğundan onların silinmesinde sakınca yok. Zaten başta dediğim gibi onları arada siliyoruz :)
benim bu konuda bir şikayetim war. bazen diğer bölümleride inceliyorum mesela "A" konusu 2004 de açılmış.ama çok gerilerde kalmış.ancak konu yanıtsız kalmış.bir başka üye ise "A" konusunu tekrar açıo cwp bulmak için ve yöneticiler bu konuyu kilitliyorlar.yada eski konuya cwp yazıldığında da o konu kilitleniyor. bunu nası açıklayacaksınız