|
Yazar |
Konu  |
misantrooper
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 12/09/2006 : 15:37:27
|
alıntı: misantrooper tarafından yazılan:
ya isteyen istediğini dinlesin ona hiç lafım yok ama lütfen rapin sanat veya müzik olduğunu savunmayın bana.. çünkü içinde bi müzik değeri yok, nota yok vokalde bile yok.. aklıma geldi şimdi gansta' paradise diye bişey vardı, onun müzik değeri vardı mesela o da güzeldi diğerleri gibi.. eminemin eskilerden de vardır güzel sözlü olanları, o yine fena diil. ama 50 centin yaptığı nı-ıh.. bunun için jet gibi grupları da pek sevmem, hiç kasmıyolar, are you gonna be my girl diyip iki riff çıkarırlar biter.. uğraşmak lazım.. size yeminnen metal diye demiyorum, opeth en güzel müziklerden birini yapıyo.. king crimson gibi bişey. yani böğürme sevmeyenler en azından a fair judgement'ı dinlesin veya rquiem'deki perdesiz bass gitarı dinlesin.. müzik budur, kendini anlatmak.. rap yapıcağına git arkadaşınla dostunla dertleş, ona **** **** de en azından radyoları meşgul etme.
kendini notayla anlatmak olucak o pardon.. bi de şarkının adı requiem |
 |
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 12/09/2006 : 15:46:27
|
zaten ben rap sanattır demiorum ki sadece bazı grupların sarkıları güzel diirom kimseyi de savunmuyorum benim görüşlerim bunlar |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
misantrooper
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 12/09/2006 : 19:04:56
|
e tamam ben de sana rap sanattır diyosun demiyorum?:D |
 |
|
steel1990
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 13/09/2006 : 12:18:31
|
Bana rap'i bi kac kişiyle anlatma, dinlemediğin bi şey icinde asla yorum yapma. |
 |
|
misantrooper
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 13/09/2006 : 17:37:53
|
alıntı: steel1990 tarafından yazılan:
Bana rap'i bi kac kişiyle anlatma, dinlemediğin bi şey icinde asla yorum yapma.
yawrum bak kaç tane örnek var yukarda allaşkına bi say? |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|