|
Yazar |
Konu  |
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 12/09/2006 : 14:40:49
|
Görüyoruz 50 cent'i demek dünyanın gerçeklerini yansıtıyor. Ya da Ceza'nın Kıraç'a ettiği küfürler, CrAzY_IVAN'ın dediği gibi "Give it to me baby, nice and slow", ya eminem'in herkese ettiği küfürler mi hayatın gerçekleri? Adamlar en azından böğürüyor. Nefretlerini akıtıyorlar. Ne sana ne bana ne başkasına küfür ediyor. Anathema, amy lee, katatonia, opeth şarkı sözlerini bi çöz görürsün. Metallica'nın bile aşk şarkıları var. Var mı ötesi?  |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 12/09/2006 : 15:13:00
|
sagopa sarkılarından bahsediyorum bu birincisi ikincisi cezanın kırac a ettiği küfürler sen kıracın cezaya neler sölediğini biliomusun üçüncüsü eminem sölettirmeyin şimdi eminemin neler yaptığını herkes bilio dördüncüsüde ben öle rap hastası diilim sadece güzel sarkıları dinlerim besinside yok  |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/09/2006 : 15:14:05
|
Ben kendi adıma söylüyorum küfür eden şarkı ve şarkıcıları dinlemem..!! |
 |
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 12/09/2006 : 15:16:05
|
bende dinlemem ama küfürlü şarkısını dinlemem saddece yoksa küfür etsin etmesimn beni ilgilendirmez
|
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
misantrooper
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 12/09/2006 : 15:36:12
|
ya isteyen istediğini dinlesin ona hiç lafım yok ama lütfen rapin sanat veya müzik olduğunu savunmayın bana.. çünkü içinde bi müzik değeri yok, nota yok vokalde bile yok.. aklıma geldi şimdi gansta' paradise diye bişey vardı, onun müzik değeri vardı mesela o da güzeldi diğerleri gibi.. eminemin eskilerden de vardır güzel sözlü olanları, o yine fena diil. ama 50 centin yaptığı nı-ıh.. bunun için jet gibi grupları da pek sevmem, hiç kasmıyolar, are you gonna be my girl diyip iki riff çıkarırlar biter.. uğraşmak lazım.. size yeminnen metal diye demiyorum, opeth en güzel müziklerden birini yapıyo.. king crimson gibi bişey. yani böğürme sevmeyenler en azından a fair judgement'ı dinlesin veya rquiem'deki perdesiz bass gitarı dinlesin.. müzik budur, kendini anlatmak.. rap yapıcağına git arkadaşınla dostunla dertleş, ona **** **** de en azından radyoları meşgul etme. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|