AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 hiç rütbe yok! sıktı artık
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 16/09/2005 :  16:04:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aykrateri Aykrateri deyip şu adamı sitede efsane yapmayın artık gözünüzü seveyim . Ne askeri, ne uzaması, ne dönmesi, askere gidecek yaşta olsaydı, belki giderdi... Zaten o yaştaki bir insandan beklenmedik hareketler de göstermezdi.

"KRON Sistırlar" ha? Puahahhaha
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 16/09/2005 :  16:35:32  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oleeeey Yıldız Savaşları yeniden başlıyor(Kim böyle diyordu unuttum).May the force be with us

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/09/2005 :  17:43:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten herkesin dediği gibi ne olacak rütben artınca.Rütben Padişah olunca boyun mu uzayacak,site daha mı çabuk açılacak,sen leb yazmadan leblebi mi yazılacak yaaaaaaaaaaaaani
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 28/09/2005 :  19:11:39  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya Aykrateri gelsin, korku oyunları forumu istesin biraz eğlenelim diyeceğim de, Kron sisters lara yazık olcak
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 28/09/2005 :  22:59:24  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
işin aslı bu rütbe, yıldız vs. tipi olaylar tamamiyle yöneticilerin tercih meselesi. eğer ben yeni bir site açıyor olsam forumuna hem değişik rütbeler koyarım hem yıldız sistemi (hatta rpgleştirip level atlatma şeklinde yaparım ). Ancak oyunsitesi forumunun artık bu tip kendine kullanıcı çekecek eklere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Tercih meselesi tabii ki. yıldız,rütbe kaldırırsanız forumda sadece yardım almak, yardım etmek amaçlı insanlar kalacaktır. yıldız rütbe almak için durmadan mesaj yazan insanlar başka yerlere gidecektir. yöneticileri daha kalıteli bir grubu site forumunda tutmak istediği için garipsemek bence çokta yapılması gereken birşey değil. lafımı toplarsam (yada toplamaya çalışırsam :)) oyun sitesinin artık bu vakitten sonra tekrar rütbe, yıldız gibi olaylara tekrardan girmesi pek düşünülemez. zaten sistem değişikliklerinin amacı forumu bilgi paylaşımı yapılan daha ciddi bir ortama çevirmek idi.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000