|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 16/09/2005 : 16:04:28
|
Aykrateri Aykrateri deyip şu adamı sitede efsane yapmayın artık gözünüzü seveyim . Ne askeri, ne uzaması, ne dönmesi, askere gidecek yaşta olsaydı, belki giderdi... Zaten o yaştaki bir insandan beklenmedik hareketler de göstermezdi.
"KRON Sistırlar" ha? Puahahhaha  |
 |
|
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 16/09/2005 : 16:35:32
|
Oleeeey Yıldız Savaşları yeniden başlıyor(Kim böyle diyordu unuttum).May the force be with us |
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
|
 |
|
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 28/09/2005 : 17:43:49
|
Gerçekten herkesin dediği gibi ne olacak rütben artınca.Rütben Padişah olunca boyun mu uzayacak,site daha mı çabuk açılacak,sen leb yazmadan leblebi mi yazılacak yaaaaaaaaaaaaani |
 |
|
zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303 |
İletim - 28/09/2005 : 19:11:39
|
Ya Aykrateri gelsin, korku oyunları forumu istesin biraz eğlenelim diyeceğim de, Kron sisters lara yazık olcak  |
 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 28/09/2005 : 22:59:24
|
işin aslı bu rütbe, yıldız vs. tipi olaylar tamamiyle yöneticilerin tercih meselesi. eğer ben yeni bir site açıyor olsam forumuna hem değişik rütbeler koyarım hem yıldız sistemi (hatta rpgleştirip level atlatma şeklinde yaparım ). Ancak oyunsitesi forumunun artık bu tip kendine kullanıcı çekecek eklere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Tercih meselesi tabii ki. yıldız,rütbe kaldırırsanız forumda sadece yardım almak, yardım etmek amaçlı insanlar kalacaktır. yıldız rütbe almak için durmadan mesaj yazan insanlar başka yerlere gidecektir. yöneticileri daha kalıteli bir grubu site forumunda tutmak istediği için garipsemek bence çokta yapılması gereken birşey değil. lafımı toplarsam (yada toplamaya çalışırsam :)) oyun sitesinin artık bu vakitten sonra tekrar rütbe, yıldız gibi olaylara tekrardan girmesi pek düşünülemez. zaten sistem değişikliklerinin amacı forumu bilgi paylaşımı yapılan daha ciddi bir ortama çevirmek idi. |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|