Arkadaşlar bu forumda rütbe olmuş olmamış hiç önemi yok.Rütbende Kıdemli yazınca birşey mi oluyor?Tek bir amaç var oda burada fikir alış-verişi yapmak.Seçkin üyelik de iyi bir uygulama.Yıldız meselesine hiç gimreyin.Eğer rütbe olursa mesaj sayısı artar ve hatta boşu boşuna saçma sapan mesaj atılır.Lütfen yani :)
hakikaten ya üyeliğin seçkin üyeliğin ne önemi var önemli olan siteye yaralı mesajlar atmak yoksa saçma sapan mesajlar atarsın yıldızın artar fakat boş mesajlardır onlar.az mesaj at ama yararlı ol
sıkmaya başladı boyna üye yeni rütbe eklenirse çok sevinirimi
Ehuehuehu bu yazıyı okuyunca ki yeni okudum neremden güleceğimi şaşırdım ya oğlum KRON sistırlar(kardeşler) haklı:)Padişah yazsak ne yazar gene bu sitenin bir ütesisin yani mesaj içeriklerine dikkat et o kadar istiyorsan seçkin üye ol ama rütbe falan gereksiz ya..Saygılar..:D
Dark, ne diyorsun oğlum sen??? Ne "sister"ı??? Gelmeyeyim şimdi oraya. Git İngilizce'nin güzelliğini başka yerlerde göster
Aykteri askerdeyken "Korku taburu istiyorum." şeklinde isteklerde bulunduysa askerliği uzamış olabilir ama normal şartlarda şimdiye kadar gelmiş olmalıydı. Kaç sene oldu sonuçta