Ya şu adamlara sistır mistır demeyin bir şeyi 40 kere söylerseniz olurmuş (ii o zaman sistır sistır sistır.....sistır...:D) :P...shadowwalker a katılıyorum evet şu anda oyunsitesinde uygulanan ilerleme projesi tamamen kalıcı bir üye kitlesi oluşturmakla ilgili sanırım...Ve daha da fazla üyeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum...
Ne gerek kardeşler (Kron Sistırları ne yauw bu aradabrother olcak) rütbeye? Gerek yok seçkin üyeler zaten orada siteyi güzelleştirme çalışmaları yapıyolarmış. Uzatmayalım site bize yeni üye olsak da seçkin üye olsak da hatta yönetici olsak da sorunlarımızı çözmek için ortam sağlıyor. Yöneticiler ve seçkin üyeler sayesinde de sitede istediğimizi bölümlendirildiği için bulabiliyoruz.
tamam arkadaşlar bilmiyordum kalktığını filan konuda baya olay yarattı özür dileirm ama herkeste çok uzattı ben uzun bi süre cevap yazmadım şimdiyazıorum
Ya umutcanuguz yöneticilerin işi yok da tüm mesajların (belki yoktur:)) üyeleri takip et,yasal olmayan başlıkları kapat,kurallara uymayanları uyar, mesaj sil(ahlaksızca olanları) ,trafik kurallarını düzelt,anayasa yap:))) bi de mesajların içeriğini mi takip etsin? Gerçi seçkin üyeler yapabilir