Seçkin üyeliği sadece insanları azarlamak için mi kullanıyorsun?
..........................
Bunu söylediğin için beni cidden hiç tanımamışsın. Ayrıca istifa edip etmemem gerektiğini sen karar veremezsin buna ben ya da yöneticiler karar verir. Evet sert davranmış olabilirim bak bunda haklısın ama seçkin üyeliğimi yorumlamaya hakkın yok. Sonuçta beni seçenler diğer seçkin üyeler ve yöneticiler. Belki şu sözlerimden dolayı bir tarafları kalkmış biri olduğumu sanırsın bilmiyorum. Ama en kısa zamanda seçkin üye sıfatını atacağım üstümden. Belki böyle daha iyi azarlarım milleti... Neyse çok tartıştık konu değişti herkesten özür dilerim...
Seçkin üyelikle mesaj sayılarından gelen rütbeler çok farklı, ozzzy. İlk mesajında dediğin gibi üslup biraz sert olmuş, ama major'un dediği gibi, seçkin üyeleri seçenler yöneticiler ve diğer seçkin üyeler. Diğerleri ise tamamen kaç mesaj attığınla ilgili.
Eskiden rütbeler şöyleydi:
0-50 mesaj acemi üye 50-100 mesaj yeni üye 100-250 mesaj alt düzey üye 250-500 mesaj orta düzey üye 500-1000 mesaj kıdemli üye 1000 ve üzeri üst düzey üye.
Ondan sonra çok tartışma çıktı bu konuda. Bazı insanlar sırf rütbe artırmak için gereksiz mesajlar atmaya başladılar ve mesaj sayıları 0-1-5-10-15-20 olarak değiştirildi. Ondan sonra "yok yıldızların rengi değişsin, yok kılı çıktı, yok tüyü bitti" tartışmaları oldu, olmadı değil. Merak edenler www.oyunsitesi.gen.tr/eskiforum adresinden bakabilirler.