AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 hiç rütbe yok! sıktı artık
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 07/09/2005 :  21:27:44  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Seni istersen can sıkan üye diye rütbelendirebiliriz ne rütbesi bu? Askerimi burası? Saçmalığa bak ya eskiden rütme istemiyoruz diyordunuz şimdi de rütbe istiyorsunuz.. Bir karar verin şuna...
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 08/09/2005 :  11:40:58  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Seni istersen can sıkan üye diye rütbelendirebiliriz ne rütbesi bu? Askerimi burası? Saçmalığa bak ya eskiden rütme istemiyoruz diyordunuz şimdi de rütbe istiyorsunuz.. Bir karar verin şuna...

Haklıyken haksız duruma düşmek diye buna denir.
Bu ne sert üslup böyle? Küçücük bir konuyu ne kadar büyüttüğünün farkında mısın?
KRONDOR yönetici sıfatıyla ne güzel açıklamasını yapmış. Çocuk buna cevap verip konuyu da uzatmamış. Daha ne istiyorsunuz?
Ne eskisinden bahsediyorsun anlamadım? Ben buraya üye olalı bir ay oldu, bu arkadaş da öyle. (kendisini zerre kadar tanımam) Herkes bu sitenin tarihçesini bilmek zorunda değil ki! Eski uygulamalardan haberi olmayan bir insandan ne için karar vermesini bekliyorsun?
Buraya üye olan herkesin konu açmaya ve konu yanıtlamaya hakkı varsa bu arkadaşın da var. O zaman bırakalım burada hep eski üyeler konuşsun, yöneticiler konuşsun,seçkin üyeler konuşsun…
Bu arkadaşın ilgilendiği başlıklara baktım, hiç de can sıkıcı konulara bulaşmamış, sen ne hakla bu arkadaşa can sıkıcı diye hitap ediyorsun? Kim veriyor sana bu hakkı?
Madem ki verilen payeler bu kadar önemsiz senin için sana verilen seçkin üyelik payesini niye kullanıyorsun? İstifa et başka isimle gir o zaman. Seçkin üyeliği sadece insanları azarlamak için mi kullanıyorsun?

Dipnot : Kimse de bana akıl ya da nasihat vermeye kalkmasın. İhtiyacım yok! Ben doğru bildiğimi söylerim.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 08/09/2005 :  16:14:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Krondor'un açıklaması net gelmedi galiba. Rütbe geçerli bir sebepten kaldırıldı. Forumda bazı kişilerin saçmalamasına sebep oluyordu. Yine bu sebepten de geri gelmesi muhtemel değil.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 08/09/2005 :  16:43:17  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
KRONDOR'un yazısını ben çok iyi okudum. Anlayışım kıt değil.
Peki siz benim yazımı okudunuz mu?
Benim yazdığım bir tek cümle gösterin rütbe geri gelsin diye.
Bu rütbe konusunda zerre kadar bilgim yok ve geri gelsin diye de hiçbir talebim yok.
Ne demek istediğim net anlaşılmadı galiba.
Hiç kimsenin bir başkasını sırf zevk olsun diye azarlamasını (haddine düşmeden) hazmedemem.
Sırf bu konu için üyeliğim kilitlenecekse de hiç umurumda değil bilesiniz.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 08/09/2005 :  17:27:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ozzzy... Ne bu şiddet, ne bu heyecan? Mesajımın sana hitaben yazıldığını nereden çıkardın bilmiyorum. Genel bir açıklama idi. Saçma olsun veya olmasın, üyeler istesin veya istemesin rütbe benzeri bir uygulama konulması düşünülmüyor anlamında bir açıklama idi. Sanırım ben ne demek istediğimi net anlatamamışım...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000