Evet uydudan gözetleme diye birşey var hatta bööle bir program da var aylık pcnet dergisi var bilgisayar ve internet dergisi onun bu sayısında vrdiği tam sürüm cd nin birisinde google earth diye bir program var onla dünyayı hatta yıldızlaerı bile gözetliyebiliosun ama internetle çalışan bir program ve yerleşim birimlerini yolları hatta yanardağları havalimanı vs onları gösteriyo isteyenlerin hemen edinmesini tavsiye ederim.
Server : Cypher Level : 79 Race : Elemental lord Name : bL4cKm4GiC
benim dediğim servis de oydu zaten. ama bilmiyorum farkettinmi, google earth ile canlı görüntü alamıyosun(nette bununla ilgili bi prog war gerçi, ama yine de birebir canlı görüntü wermio). google ın kendi uydusundan kaydedilmiş görüntülere bakılıyo. yane dikizleme olayı hala mümkün değil. piramitleri falan görmek güzel o ayrı(ewt bu açıdan dehşet bişi). ama hala onu bunu gözetlemek..cık.
1- Bir gazetede ne yazdığını gösterecek ücretsiz bir program şu an YOK, ileride de kolay kolay olacağını zannetmiyorum.
2- PCNET'in verdiği program, google'ın 2-3 yıl önce çektiği resimler.
3- Bazı şehirlerde kameralar vasıtasıyla canlı görüntüleri ücretsiz izleyebilirsiniz.
4- Uydudan Tokyo'daki iki ateş böceğini birbirinden ayıracak kadar iyi gözlem yapmak (istihbarat) mümkün; ayrıca binaların içini dahi görebilirsiniz (üstüm kapalı, aman uydudan göremezler denilemiyor maalesef)
5- Uydudan gözetleme yapmak milyon dolarlar demek, kimse sıradan vatandaş için uğraşmaz.
Hocam şu 4. dediğine ekleme yapmak istiyorum ben mesajımda demiştim araba plakaları ve insanları yüzleri görülemez diye...Hala görülemez çünkü bunun için dikey değil yatay gözlem yapmak lazım...O tür bir teknolojide henüz deneme aşamasında...