AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Google Earth DİKKAT!gözetlenioruz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Goquay
Üye

Turkey
İleti 184

İletim - 08/08/2005 :  11:15:09  Bilgileri Göster  Goquay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla ben sasırdım teknoloji ne ara bu kadar ilerledi

Myself hate to make
Sayfanın En Üstüne Git

Director
Üye

Turkey
İleti 59

İletim - 08/08/2005 :  12:06:19  Bilgileri Göster  Director'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet gelişti. amerikanın uzayda düzinelerce uydusu var.hepsiyle dünyanın heryerini gözlüyorlar.
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 08/08/2005 :  12:11:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bişi sormak istiyorum, bu muabbet sadece bana mı çok saçma geliyo? bi siteden uyduyla istediin yeri görüyomuşun falan.. peki aranızda şunu düşünen yokmu; o uyduyu yapan ülke, milyar dolarlık uydusunu öle siz eğlenin onu bunu dikizleyin diye kullanıma sunarmı? CIA kullanıyo o ayrı, ama bunu hiç bir şekilde siwillerin eline wermezler çünkü çoook fazla risk almış olurlar(benim gibi düşünenler anlamıştır). onun için abartmayın, tırsmayın, kimse gelipte "aa lan bak ilk defa tuwalete giren bi adam görüyom hade dikizleyek" falan demez, diyemez..

ah ah bak şimdi aklıma geldi, google'ın buna benzer bi servisi vardı. uydudan çekilmiş fotolar sayesinde belirli bölgelerin 3 boyutlu haritasını görbiliyosun. ama şimdilik kısıtlı bi alan mewcut(en son amerikanın kuzey bölgesi diye duymuştum)..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 08/08/2005 :  14:01:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
10 sene içinde ancak insanlar yüzlerine kadar görülebilecek ya da araba plakaları okunabilecek...Nereden çıkardınız karıncayı yaw...
Sayfanın En Üstüne Git

ahmettolga
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 08/08/2005 :  14:47:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok yaw . gözetleme işini yaptıkları doğru ama; hem uydular bir yerin sadece fotoğrafını çekiyorlar hem de sadece binaları görebiliyoruz. üstelik binaları da bir evin 10. katından aşağıdaki bir topu nasıl görürsek öyle görüyoruz. üstelik uydular günde en fazla 5-10 fotoğraf gönderiyor.

Remedy Lane
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000