AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Google Earth DİKKAT!gözetlenioruz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

blondevil
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 07/08/2005 :  23:06:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw kardesler duydunuzmu bilmem ama yeni bişi cıkmıs uydudan her tarafı gözetleyebiliosun.İşin kötü tarafı bu Türkiye içinde gecerli hele istanbulda senin gasteni bile okayabileceklermiş.Bu site halka acıkmıs.Bana kuzen gösterdi ama adresi vermedi.adresi bilen varsa verebilir mi ¿[font=Comic Sans MS][/font=Comic Sans MS]?

yasamdan zombiye dönmüs insanlardan uzak durun tavsiyem olur

Diyuk
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/08/2005 :  01:09:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla benim umrumda degil beni gözetleyip ne yapacaklar ben m.i.t ajanimiyim yahu
Sayfanın En Üstüne Git

Director
Üye

Turkey
İleti 59

İletim - 08/08/2005 :  09:59:00  Bilgileri Göster  Director'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
amerikada CIA zaten heryeri gözetliyor.(uydulardan)iddaya göre gözetledikleri yerdeki karıncayı bile görüyorlarmış.ayrıca bu ve blonddevilin söylediği şey insanın özel hayatını ortadan kaldırıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

dark_knight
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 08/08/2005 :  10:20:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnsanın özel hayatı kalkalı yıllar oldu. Büyük istihbarat kurumları zaten bütün maillerimizi okuyorlar. Karıncayı bile görebildikleri saçma geldi bana. Uydu teknolojisi o kadar gelişti mi yaws?

Ya tozu dumana katacaksın, ya da tozu dumanı yutacaksın...
Sayfanın En Üstüne Git

blondevil
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 08/08/2005 :  10:26:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim sölediğim bu sitenin halka acık olması düsünsene parkta manitayla dolasıon.Birden diğeri seni görüyor bittin ne yapabilirsin ki.Hele bi de helada camı acık unutuon kimse yok sanıon boswer diyon ama dünyanın her yerin den görünüon korkunc bişi bence yasaklanmalı.Hadi su ajanlara lafım yok ama bütün dünya izlerse napcan yaw dikkat edin helada camı acık unutmayın dağ da kimsesiz cölede olsanız bile.

yasamdan zombiye dönmüs insanlardan uzak durun tavsiyem olur
Sayfanın En Üstüne Git

Diyuk
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/08/2005 :  10:42:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bunu kolay kolay engelleyemiz napalim yavas yavas gözlenmeye alisacaz Dünya degisiyor mu
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000