|
| Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 23/07/2005 : 20:43:24
|
Bu konuda başka bir başlık altında mesaj yazmıştım burada tekrar dile getirmek istiyorum. Burada GRUPLAŞMA dediğiniz şey eskilerin kendi arasındaki samimi muhabbeti. Siz bunu GRUPLAŞMA olarak görüyorsanız o sizin sorununuz. Ayrıca sorarım sizlere samimi olduğunuz insanlarla resmi bir dillemi konuşursunuz yoksa samimi bir dillemi ?? Bakın bu konunun bu kadar çok dillenmesinden benim çıkardığım sonuç bazı insanların bu samimi muhabbeti kıskanması ve çekememesi gibi geliyor artık. Bu şekilde davranarak elde edeceğiniz tek şey bizim (GRUBUN) tepkisi olur. Nede olsa Hassoo'nunda dediği gibi bir tarafta Hakkı hocam bir tarafta siz varken tabiiki Hakkı hocamın yanında olacağım. Bundan doğal birşey olmaz. Ama bu kesinlikle bir GRUPLAŞMA değil arkadaşlık olayıdır.
Bizim toplumumuzda gördüğün en belirgin özelliklerden birisi güzellikleri bozmaya çalışmasıdır. Ben ve bir GRUP arkadaşımın yaşadığı güzel arkadaşlık ve dostluk ortamına girmeye çalışmak yerine bu ortamı bozmaya çalışmak daha kolay geliyor herhalde. Ama ne kadar uğraşırsanız uğraşın bu arkadaşlık GRUBUNU bozamazsınız.
Seçkin üyelik konusunda birşeyler yazmak isterim. Bu müessese şu anda işlemiyormuş gibi görünsede kesinlikle BOZULMAMASI gerekir. Ben herşeye rağmen düzgün hareket edem pekçok üyenin olduğuna ve bunların yakın bir gelecekte GRUBUMUZA katılacağına inanıyorum. Seçkin üyeleri yönetici yalakası görenler keşke seçkin üye görmek istedikleriniz başlığı altındaki konuyu okuma şansına sahip olsalar (: |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 23/07/2005 : 23:21:39
|
| Yanlış anlaşılma olmasın bu arada. Tartışmalarda haklı olan kimse onun yanında olacağız. Karşı çıktığımız kişi ister Rappier hocam olsun, ister Hakkı hocam. Ki, eski mesajlara bakarsanız Rappier ile birçok kez tartıştığımızı görürsünüz. Tabii kavga şeklinde değil. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 24/07/2005 : 13:45:48
|
insan gün geliyor en samimi arkadaşıyla yahut hayat arkadaşıyla tartışıyor, herkesin her konuda aynı fikri savunması mümkün değil, Aşık Veyselin dediği gibi "Kurt kuzuyla bir gezerdi, fikir başka başka olmasa" mühim olan kırıcı olmadan seviyeli bir şekilde fikrini söylemek. Siteden yöneticiler dahil bir kişiyle bile şahsen tanışmadım ama gerek yöneticiler olsun gerek üyeler, bazılarına çoğu arkadaşımmdan daha fazla güvenirim, kötü günlerimde ve moral bozukluğu yaşadığım zamanlarda çok yanımda olmuşlardır, derdimi dinlemişlerdir, ceberruh hocam akşamları msn'e takılsan ne demek istediğimi çok iyi anlarsın ve kendinde şahit olursun, bu muhabbetlerde sadece eskiler ve birbirini tanıyanlar değil, daha dün aramıza katılanlarda oluyor, insanlar kafa yapılarının uyuştuğu kişilerle samimiyeti ilerletirler, yanilerden kafamızın uyduğu kişilerlede samimiyet kuruyoruz, mesela darksamuray örnektir, yaşca bizden birhayli küçük olmasına rağmen mantıklı konuşmalarıyla arkadaş listemize eklendi, bu samimiyetin adı gruplaşmaksa gruba dahil olmak mümkün... çok yakın tanıdığımız kimse yokki şeçkin üye yapalım, kaldıki seçkin üyelik verilirken siteye kayıt olma tarihide önemli ve diğer seçkin üyelerin tavsiyelerinede bakılıyor, ayrıca mesajlardaki paylaşım ve yardımda en önemli kıstas, uzun zamandırda krocanlar kimseyi almadılar, sanırım bu aralar yeniden almaya başlayacaklar, akşam 8 gibi msn'e bir gel, bu konuyu okuyan herkes davetlidir, gelin gruplaşma varmı yokmu kendi gözlerinizle görün, geyik yapmakta serbest , bilmeyenler için msn adresim, thakki1@hotmail.com |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 24/07/2005 : 16:48:57
|
Offf |KRONDOR| hocam, defalarca söyledim size değil mi? Sonunda mutlaka birileri sezecektir yaptığımız GRUPLAŞMA'nın amacını diye! Al işte bütün emeklerimiz boşa gidecek şimdi şüphelenmeye başlamışlar bile! Arkadaşlar yapmayın, etmeyin yok öyle birşey bu veritabanında.
Kendimden örnek veriyorum, siteden kimseyle ne tanışıklığım ne de MSN muhabbetim yokken birgün bir baktım "AA! Seçkin Üye'liğe terfi etmişim!" diye kalıverdim. Sonradan MSN'den muhabbeti ilerleterek yakınlaştım gerek üyelerle gerek yöneticilerle. O yüzden içiniz rahat olsun, yok gruplaşma ya da o tarz birşey. |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
Konu  |
|
|