AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Gruplaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 23/07/2005 :  17:44:55  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhabalar, benim burda sezdiğim bir konu var ve bunu bir eleştiri olarak önünüze sunmak istedim. Ben bu sitede bir gruplaşma görüyorum. Nasıl mı? Şöyle, çok uzun zamandır ben bu sitedeyim tahmin ediyorum genellikle yönetici veya seçkin üye olanlar-günlük yaşamda-birbirlerini tanıyan insanlar sitede üstün konuma geliyorlar. Çok yakın tanıdıkları da seçkin üye oluyor. Burda mutlaka beni yanlış anlayan arkadaşlarım olacaktır hemen söyliyeyim ben ne seçkin üyelik ne de daha üstünün peşindeyim sadece OS üyesi olarak düşüncelerimi dile getirmek istedim. Belki olayı yanlış sezmiş de olabilirim ne de olsa hepimiz insanız mutlaka yanlışlarımız olur. Burda hiç kimseyi de eleştirmiyorum genel olarak konuşuyorum. Dediğim gibi ben böyle bir durum seziyorum. Açık bir eleştiri olarak da kimse kızmasın gücenmesin. Bende eleştiriye açığım.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 23/07/2005 :  18:12:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Giresun'danım yoneticiler allah bilir nereden...Sadece msn'den muhabbetimiz oldu...

Siz şunu yanlış anlıyorsunuz:

Eski üyeler adı üstüde eski olduğu için rahat oluyorlar ve samimi konuşuyorlar...Siz de bunu gruplaşma olarak görüyorsunuz...Halbuki alakası bile yok...Sadece uzun zaman birlikte olmaktan gelen bir samimiyet bu...Seçkin üye mevkisi olmadan önce de bu böyle idi şimde de böyle...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 23/07/2005 :  18:25:31  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim kimsenin konuşmasına bişey dediğim yok diyemem de zaten. Senin dediğine bakılırsa seçkin üye yöneticilerle kurulan samimi muhabbetten geçiyor.

NOT: Generall şunun şurasında bi eleştiri yaptık sende hemen resmi konuştun:)) Eleştiri de yapmayalım mı yani? :))

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 23/07/2005 :  18:27:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bak ben seckin uye oldugumda bu sitede bu kadar eski degildim...Hala da digerlerinin yaninda kendimi eski gormuyorum...Beni bilen bilir...Ben yoneticilerle kavga edip uyeliğimi sildirmiş adamım yani bu şartlar ile bile seçkin üye olunabiliyor...

Hangi üyeliğimin silindiğini sorarsan üyeler kısmında 2. sayfada...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/07/2005 :  18:48:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konu neden bu kadar gündeme gelmeye başladı anlamıyorum. Daha ne kadar yazmam gerekiyor bilmiyorum; ama bir daha söylemekten zarar gelmez. Koca forumda, ki bu yaklaşık 14000 üye demek oluyor, kişisel olarak tanıdığım bir kişi var. O da bdogan, arada donanım bölümüne mesaj atıyor. Geri kalan birçok üyenin resmini bile görmedim. Siteden de bir tek Avaris'le kişisel olarak tanışıklığım oldu, ki o da bir saat bile sürmedi. Böyle bir durumda, nasıl insanları kayırdığımızı düşünebiliyorsunuz ki? Diğer yöneticilerin de bizden farkı olmadığını biliyorum. Ayrıca seçkin üyelik bir kişinin tekelinde değil. Seçkin üyeler, forum üyeleri arasında seçkin üyeliğe yakışan biri olduğunu düşünürse, bunu Seçkin Üyeler bölümünde dile getiriyor. Yöneticiler ve diğer Seçkin Üyeler de o kişi hakkındaki olumlu olumsuz tüm fikirlerini söylüyorlar. Tabii son söz bize ait oluyor her zaman, ama öncelikle üyelerin fikirlerini dinliyoruz. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum ki, Seçkin Üyeler arasında sadece 3-4 kişi ile MSN'den muhabbetimiz var. Geri kalanları ile ya forum ya da mail aracılığıyla görüşüyoruz.

Bu gidişle sanırım Seçkin Üyelik kavramı da kalkacak. Oysa ki Seçkin Üyeliği açarken sadece forumun seviyesini yükseltmeyi düşünerek açmıştık. Bu şekilde sorunlar çıkacağını bilseydik açmazdık (İlk açıldığı zamanki sorunları es geçiyorum. Onlar doğal tepkilerdi.).

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 23/07/2005 :  19:41:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam +1 kaldırın şu şeçkinliği...Milletin diline sakız olduk bu sebepten yok kayırılıyorsunuz yok başka birşey...Benim o bölüme ayda yılda 1 kez girdiğim gorulur toplamda 10 mesaj bile zor atmışımdır oraya...Şimdi sende ceberruh kardeşim eleştiri yaptım diyorsun ama bence bu bir suçlama gibi...

Neyse ben kaldırılması taraftarıyım seviyeli muhabbetler var o bölümde ama milletin arkamızdan bu şekilde konuşmasını istemem(Ceberruh kardeşim bu söz sana değil.Sen yüzümüze söylemişsin...)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000