|
| Yazar |
Konu  |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 24/07/2005 : 17:19:09
|
Yukarıda "Gruplaşma" iddaalarına karşı söylene sözlere en iyi örnek benim herhalde. Daha doğru dürüst tüm yöneticileri bile tanımıyorum ki, seçkin üyeleri tanısam. Bırakın bunları akşamları msn muhabbeti olayına da katılamadığım için daha da berbat bir durumdayım. Koskoca bir yıl geçmesine rağmen hala yeni üye olmuş gibiyim. Tüm bunlara rağmen yeri gelince çok samimi muhabbetler oluşabiliyor aramızda. Bahsettiğim samimiyet yakından tanıdığım kişiler olmalarından kaynaklanmıyor. Aynı ortamı paylaşan ve amaçları aynı insanların, internet üzerindeki birlikteliğinden meydana geliyor. Ha kapımız her zaman açık. Her kim olursa olsun. İster yaşı küçük, ister kötü niyetli. (Lafım msn de rahatsızlık vermek isteyenler içinde geçerli) scorpionfa@hotmail.com |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 25/07/2005 : 09:32:05
|
| Anladığım kadarıyla buradaki herkesin canını çok sıktım. Ben yine de hepinizden özürdiliyorum. Benim amacım sadece eleştirimi ve düşüncemi dile getirmekti ve kimseyi de kırmak istemedim. Demek ki yanlış anlamışım. Tüm yöneticilerden ve seçkin üyelerimizden özürdiliyorum. |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 25/07/2005 : 11:43:19
|
Uzaktan seyrediyordum konuyu ama dayanaamadım cevap yazayım dedim beyler bu tür tartışmalar dur bir sayayım 1-2-3-4-5konuda falan tartışıldı vede hepte aynı karara varıldı gruplaşma falan YOK!! |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 25/07/2005 : 15:03:19
|
| ceberruh kimseden özür dilemene gerek yok, sen düşüncelerini yazmışsın e gruplaşma olduğunu düşünüyorsun, bizde olmadığını anlatmaya çalıştık, tartışma adabının dışına çıkılmadığı sürece istediğin konuyu tartışabilir istediğin fikiri savunabilirsin |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 25/07/2005 : 16:00:37
|
| Hakkı hocama katılıyorum. En azından fikirlerini seviyeli bir şekilde yazıyorsun, bazı kişiler gibi kırıcı değil yazdıkların. Bunun için özür dilemene gerek yok. Kimsenin canını sıkmadın yani. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|