|
| Yazar |
Konu  |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 09/07/2005 : 15:42:43
|
Howard Philips Lovecraft'ın ve Edgar Allan Poe'nin eserleri çoğu kişide olduğu gibi bende de büyük bir etki bırakmıştır. Ayrıca Joanna Russ'un birkaç hikayesi de beni etkilemiştir. Aliester Crowley'in "Ay Çocuk"u da derin izler bırakmıştır, Goethe'den Faust'ta ona keza... (Böyle gider bu, bitmez... ) |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 09/07/2005 : 19:48:46
|
Panama Manastırı, Baba Ocağı. Çocukluk yıllarımı hayallere boğan Jules Verne kitapları, Blyton'un Gizli Yediler'i ve Afacan Beşler'i... Pal Sokağı Çocukları.. Hazine Adası, Monte Cristo... Çocukluğumda bilgisayarım yoktu, olduğunda da pek ilgilenmedim başlarda. Heidi, Arı Maya. Timaş'ı çıkardığı Türk-İslam tarihi serileri.. Tom Sawyer, David Coperfield, Mark Twain.. Özellikle David Coperfield'i çok sevmiştim, "Sevgili Agnes'im" diye bitiyordu yanılmıyorsam... Çok hoş bir kitaptı.
Hocam, eskiyi hatırladım, şu anki favorim değil de eskiler...
Çocuklar, burası bir oyun sitesi tamam. Ama ortaokul bitene kadar en azından, oyunlarla uğraşmayın, kitap okuyun.. özellikle klasikleri, ticari kaygı gütmeyenleri okuyun. HAYAT OYUNLARDA DEĞİL... HAYAT SOKAKTA DA DEĞİL... HAYAT KİTAPLARDA... KİTAP SİZİ HAYATA GÖTÜRÜR.. Ortaokulu bitiren bir Türk evladının EN AZ 300 roman okumuş olması lazım. Hesaplamıştım, sadece kitaplığımda 400 kitap vardı o dönemde ki benden çok daha fazla okuyan arkadaşlarım vardı.
Gelecekte GTA'nın, Generals'in, Fifa'nın, KO'nun dize faydası olmayacak. Kimse size bunları sormayacak.
Ya kendinizi geliştirin...
Ya da... bu ülkenin size ihtiyacı yok..
Bilmem anlatabildim mi? |
 |
|
|
Jeta
Üyeliği Kilitli
Italy
İleti 0 |
İletim - 10/07/2005 : 13:02:33
|
J.R.R. TOLKİENİNİN HOBBİT ve YÜZÜKLERİN EFENDİSİ,CLIVE CUSSLER kitapları da güzel.ee çok kitap okuyunca büle oluyo  |
 |
|
|
eagleHOME
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 19/07/2005 : 12:45:47
|
| Bana göre Kahrman kuş ve Zaman tüneline dönüş |
 |
|
|
SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 19/07/2005 : 17:22:10
|
Yafff Bırakın Bu İşleri Ben Geri Döndüm Siz Hala Kitapdasınız Yafff.
Burdan Bütun Yönetici Arkadaşlara Ve Eski Topraklara Selam |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|