|
| Yazar |
Konu  |
|
Jeta
Üyeliği Kilitli
Italy
İleti 0 |
İletim - 08/07/2005 : 23:30:06
|
| ARKADAŞLAR SİZİN EN BEĞENDİĞİNİZ VE ÜZERİNİZDE İZ BIRAKAN BİR KİTAP VARMI VARSA NEDİR?BENİM:DA VINCI ŞİFRESİ-MELEKLER VE ŞEYTANLAR. |
|
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 08/07/2005 : 23:32:49
|
| abi book yerine sırf kitap deseydin ya :D genede söyleyeyim beyaz diş diye bir kitap... |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 08/07/2005 : 23:59:37
|
Melekler ve Şeytanlar'ı okumadım; ama Da Vinci Şifresi'ni okudum. Fena bir kitap değil, akıcı olmuş bayağı. Ama bence abartıldığı kadar önemli değil. Belki okuyunca kıyısından ucundan bir şeyler öğrenebilirsiniz; ama okumazsanız da bir şey kaybetmezsiniz.
Bizimki Elric serisi. Altı kitaptan oluşan seriyi ikinci kez okuyoruz ve bitireceğiz :) Eeee, başka da bir şey hatırlamıyorum şu an. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 09/07/2005 : 00:20:28
|
| Ben Dan Brown'un tüm kitapları okudum.. Tek kayda değer olanı "Dijital Kale"ydi. Şu an da adını tam hatırlamıyorum ama "İntikam Noktası" diye bi kitabını okuyorum.. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 09/07/2005 : 02:16:26
|
| clive cussler'ın bütün kitaplarını severek okudum, kendide dalgıç olduğu ve yüzlerce batık çıkardığı için olayları sanki birebir yaşayıp yazmış hissi veriyor, tavsiye ederim |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 09/07/2005 : 15:10:37
|
| John grisham'ın kitapları güzel özellikle boyalı ev ve sokak avukatı umberto eco'nun baudalino adlı kitabıda muhteşem |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|